Sari la conținut


Elisa72

Membru din 07 sep 2017
Deconectat Ultima activitate mari:05:14:
-----

Posturi făcute de mine

În topic: DE CE? ... Pentru ca...

luni:04:45:

Studiile au demonstrat, că apendicele are un rol deosebit atunci când omul este în stadiul de fetus şi de copil.
În primii ani de dezvoltare ai copilului, apendicele are funcţia unui organ limfatic, contribuind la maturizarea limfocitelor B, precum şi în producerea anticorpilor de tipul imunoglobulinei de tip A. Cercetările recente au arătat că apendicele mai este implicat în producerea de molecule care direcţionează deplasarea limfocitelor spre diverse locaţii ale organismului uman.

De ce ne afectează sănătatea starea vremii?

În topic: POVESTE DIN 5 CUVINTE

15 octombrie 2017 - 09:32

ținute în depozit ca să...

În topic: CE TE-A ENERVAT AZI?

14 octombrie 2017 - 04:25

Mulțumesc frumos Silvia!
Se pare că azi și-a primit musafirii la amantă!
Ieri după - masă a mers la oraș să cumpere mâncare gătită. Când a venit acasă, eu tocmai mergeam la plimbare cu cel mic. Am bănuit că va cumpăra mâncare (niciodată nu a cumpărat mâncare gătită sau măcar pizza pentru familia lui), instinctul meu nu s-a înșelat.... Am așteptat să intre în curte, am închuiat poarta cu cheia... având și eu cheie de la mașină, am deschis... pe bancheta din spate într-o cutie mare, erau mai multe caserole cu mâncare, prăjitură, suc. Nu am apucat să închui mașina cu cheia pentru că am auzit că se deschide ușa de la locuință, poarta este la 20 de pași, așa că am reușit să plec cu piticul la timp, având în vedere că locuim chiar într-o curbă. După 1 oră m-am întors de la plimbare, mașina era deja în garaj, dar dispăruse cutia cea mare cu bunătăți : :emoticon-0110-tongueout:

Azi îl văd că coboară de la mansardă îmbrăcat elegant, ne-am întâlnit pe hol, a ieșit și după câteva minute văd că se întoarce și merge în camera fiului. Trebuia împinsă mașina pentru că nu pornea... Ca să nu își dea seama băiatul unde pleacă a luat-o în direcție opusă în jos (amanta locuiește în sus), eu am ieșit la poartă și am așteptat 5 minute, știam că va intra la prima străduță pe dreapta și va ieși pe strada principală să meargă în sus, din străduța de lângă noi. Noi locuim pe strada principală și suntem poziționați în așa fel încât prin cele două străduțe se poate ajunge pe strada principală. Am ieșit în mijlocul străzii (locuim la a 3 casă de străduța de unde a ieșit), am vrut să mă vadă în oglindă că știu unde merge. Deci și-a dus musafirii la amantă,... oricum prin amantă a cunoscut pe cele două cupluri pe care chiar el i-a cununat.

Acum au reuniunea familială!

În topic: FAZAN ( se va evita inchiderea jocului )

14 octombrie 2017 - 01:08

regăsire

În topic: CE TE-A ENERVAT AZI?

13 octombrie 2017 - 08:43

Azi dimineață intră în camera mea soțul și mă întreabă ce gătesc mâine pentru că vom avea musafiri (4 persoane), i-am spus că încă nu știu
dar, dacă așteaptă musafiri să gătească el. Eu nu sunt servitoarea lui și nu are nici un drept să îmi ceară așa ceva.
Eu gătesc pentru copii mei (fiica și ginerele) când vin în vizită.
Gătesc zilnic pentru cei doi copii și primește și el mâncare pentru că contribuie cu alimente.
A ieșit din cameră fără să spună ceva.

I-am scris pe whatapp să să nu mă cheme în living, mâine, să nu mă prezinte ca soția lui și, dacă nu are timp să gătească,
ideal ar fi să îi ducă la cea cu care se culcă, să o roage să gătească pentru musafiri (azi noapte după ora 1 s-a întors acasă).
Oricum fac parte din același anturaj, se cunosc foarte bine, amanta cu cei pe care i-a invitat la noi (anul trecut soțul meu i-a cununat in biserică și acum probabil vor să ne cunoască familia). Nu mi-a scris nimic pe whatapp ca răspuns

După ce a adormit pitic m-am dus în bucătărie să mănânc, era acolo și el, nu mi-a spus nimic despre cele scrise.
Am început ziua într-un mod neplăcut, m-a enervat că știe că timpul meu este limitat... de când piticul a învățat să se ridice în picioare sprijinându-se de pat sau mobilier, trebuie să fiu în preajma lui să nu cadă, încă nu știe cum să se așeze din picioare în șezut și ori plânge ori cade. Efectiv pot lucra doar când doarme.
Si ce face el, sotul? Invită musafiri fără să se consulte cu mine sau fără să îmi dea o mână de ajutor.

Chiar dacă am tremurat vreo jumătate de oră, pentru că îmi este greu să dau replici dure și mai am și o teamă că nu știu cum va reacționa,
m-am liniștit și mă bucur că încet încet prind curaj să îi spun ce mă deranjează și astfel va vedea că nu mai sunt acea femeie care îi stătea la dispoziție oricând dorea el.