Sari la conținut


sieup'aici

Membru din 13 feb 2012
Deconectat Ultima activitate luni:16:46:
*****

Posturi făcute de mine

În topic: SCOALA PRODUCE OAMENI SAU IDIOTI?

13 octombrie 2017 - 07:31

Tudor, pot sa spun ca asa a fost si un profesor al meu de istorie din scoala generala si altul de la liceu. Am invatat de la ei si tin minte cat nu am retinut de la ceilalti profesori care ne dadeau teme acasa. Ce stiu de la ei, a ramas, pentru ca lectura lor era placuta si o faceau interesanta(fara sa fiu eu o pasionata de istorie). Totusi, ce a ramas de la ei este suficient pentru o cultura generala(si de dorit) dar nu as fi facut fata la un examen de istorie. Pe termen lung, ei au facut o treaba cu adevarat buna.
Cred ca ar fi de dorit sa se mearga cu invatamantul pe nivel de interese. Sa aiba elevii posibilitatea sa-si aleaga clasele in functie de domeniile in care doresc sa se pregateasca, si ceea ce nu tine de interesele lor, sa ramana la nivel de cultura generala. In felul acesta ar avea mai multe cunostinte la terminarea liceului.
In continuare consider ca ceva lectii acasa nu strica elevilor in functie de clasele in care sunt. Sunt copii foarte lenesi sau lenti la clasa, si faptul ca li se mai da cate ceva de facut acasa, poate sa-i ajute sa-si schimbe ritmul sau puterea de concentrare.
Totdeauna vor fi elevi buni, mediocrii, slabi. Daca mi-ar sta in putere, as reimplementa scolile profesionale. O meseriese se invata mai de mic, greu de pus mistria in mana unui tanar de 18 ani care a trecut cu greu prin liceu dar deh, se considera inscolat!

În topic: POVESTE DIN 5 CUVINTE

13 octombrie 2017 - 07:20

de fapt cate o grebla

În topic: FAZAN ( se va evita inchiderea jocului )

13 octombrie 2017 - 07:19

zapada

În topic: CE TE-A ENERVAT AZI?

13 octombrie 2017 - 07:18

Interesant, Elisa. Poate ne spui si noua cum s-a descurcat cu musafirii.
Multa putere sa te descurci cu piticul si cu treburile casei!

În topic: BUNA ZIUA, BUNA SEARA... SI ALTE FORME DE SALUTURI

13 octombrie 2017 - 07:10

Vacantaaaaaa!
Nu stiu daca mai apar in urmatoarele 2 saptamani, urmeaza o vacanta asteptata cu mare drag! Sper sa am poze si povestiri frumoase!