Sari la conținut


HOMOSEXUALITATEA: DEGRADARE SAU EVOLUARE?

Homo Sexualitate

10 răspunsuri la acest topic

#1 Gabriel_S

  Admin

 • Administrators
 • 26.120 posturi

Postat 30 iunie 2017 - 07:54

ZILELE ACESTEA, GERMANIA A VOTAT PENTRU CASATORIILE HOMOSEXUALE...
este de bine sau de rau?

Nach jahrelanger Debatte hat der Bundestag Homosexuellen in Deutschland den Weg zur Ehe geebnet. Der von Rot-Rot-Grün eingebrachte Gesetzentwurf der Länder erhält eine klare Zustimmung – auch fast ein Viertel der Unionsabgeordneten votiert mit Ja.

In einer historischen Entscheidung hat der Bundestag Ja zur Ehe für alle gesagt. Bei 623 abgegebenen Stimmen sprach sich eine Mehrheit von 393 Abgeordneten am Freitag für eine völlige rechtliche Gleichstellung homosexueller Paare aus. 226 Parlamentarier stimmten mit Nein, vier enthielten sich.
SPD, Grüne und Linke hatten die Abstimmung gegen den Willen von CDU/CSU durchgesetzt. Aber auch mindestens 70 Unionsabgeordnete – fast jeder Vierte – votierten am Ende für den Gesetzentwurf aus dem rot-grün dominierten Bundesrat zur Öffnung der Ehe.
--------------------------------------
După ani de dezbateri, Bundestagul (Parlamentul) german a pavat calea pentru căsătorile intre homosexuali, în Germania. Proiectul de lege facut de partidele "roșu-roșu-verde" devine un acord clar - aproape un sfert din membrii Uniunii au votat "da".

Într-o decizie istorică, Bundestag-ul a spus da la căsătorie pentru toți. Vineri, din cei 623 de votanti, o majoritate de 393 de deputați au votat în favoarea unei egalitati juridice completă a cuplurilor de homosexuali, 226 parlamentari au votat împotrivă, patru s-au abținut.

SPD, Verzii și Stânga au aplicat votul împotriva voinței CDU / CSU. Dar, cel puțin 70 de delegați unionisti - aproape unul din patru - au votat în final pentru proiectul de lege propus de "roșu-verde", majoritari in parlamen pentru a deschide (aproba) căsătorie intre homosexuali.
---------------------------------------
Este semn ca am evoluat spiritual sau ne-am intors la animalism?
Nu le stiu pe toate !!!

#2 tudor

  Membru avansat

 • Members
 • 1.039 posturi

Postat 01 iulie 2017 - 04:44

Nici una nici alta....
Este vorba de un liberalism desantat, de un hey rupism in a calca in picioare opiniile majoritatii in numele unei tolerante false si iluzorii in conformitate ceea ce astazi a devenit "politically corectness" definita de anumite elite care controleaza politica si media la nivel mondial.
Nu am nimic impotriva homosexualilor sau a oricarei alte minoritati de orice gen ar fi ea. Insa eu sunt pentru dreptul fiecaruia la opinie si libera exprimare. Daca unuia nu-i plac musulmanii sau homosexualii, negrii, asiaticii, rusii, americanii sau orice preferinte ar avea el ar trebui sa aiba dreptul sa se exprime ca atare, nu? De ce trebuie el sa isi deghizeze opiniile pentru comfortul altora?
Ce se intampla de fapt este impunerea prin forta legala a unor percepte ce tin pur si simplu de constiinta fiecaruia.
Homosexualitatea exista de cand lumea insa casatoria nu este doar o institutie strict civila ci una preponderent religioasa chiar daca a fost confiscata de stat. Nu-i opreste nimeni sa traiasca impreuna, sa incheie contracte civile de uniune patrimoniala intre ei, sa se comporte in societate cum doresc ei...

Eu nu pricep un lucru..... daca tot se este promovata agenda asta peste tot in lume, de ce nu se legalizeaza si plolygamia si polyandria? Ca doar ploygamia este si larg acceptata in unele religii si chiar oficial in 58 de state...

De ce sa nu legalizam atunci casatoriile zoofililor sau a pedofililor, etc?
the only thing i know for sure is that i know nothing

#3 Gabriel_S

  Admin

 • Administrators
 • 26.120 posturi

Postat 02 iulie 2017 - 09:47

Eu cred ca se doreste legalizarile amintite de tine, Tudor. Insa, pentru inceput este luata in discutie homosexualitatea deoarece este cea mai practicata.
Odata obtinuta adeziunea guvernelor in legalizarea casatoriei persoanelor de acelasi sex, vor cauta sa extinda pretentiile.
Nu le stiu pe toate !!!

#4 tudor

  Membru avansat

 • Members
 • 1.039 posturi

Postat 03 iulie 2017 - 12:45

Deci nu vreau sa fiu inteles gresit - eu sunt pentru recunoasterea legala a uniunii dintre ei - opozitia mea se refera la folosirea termenului de casatorie.
the only thing i know for sure is that i know nothing

#5 Butterfly

  Membru avansat

 • Members
 • 9.962 posturi

Postat 03 iulie 2017 - 02:22

Eu daca ar trebui sa votez ...as vota impotriva! Asta pentru ca dupa ce vor obtine legalizarea unirii dintr ei ...vor avea pretentia sa aiba si un copil si .....tot asa. Dupa mine raul trebuie taiat de la radacina si nu lasat sa se intinda crezand ca apoi avem mijloace sa-l starpim.....
Imagine postată

#6 sieup'aici

  Membru avansat

 • Members
 • 6.746 posturi

Postat 07 iulie 2017 - 10:11

Deja au si copii, Fluturas. Si nu doar in urma unor relatii anterioare ci infiati. Asa ca raul se propaga.
Eu gandesc ca si Tudor in privinta casatoriilor lor: sa faca ce doreste fiecare, sa locuiasca si sa aiba sex cu cine doreste (daca-i adult), sa-si numeasca cumva comuniunea asta daca doresc neaparat, dar sa nu se numeasca casatorie, ca si casatoria dintre un barbat si o fenmeie, pentru ca NU este!
Parerea mea este ca-i de rau legalizarea a ceea ce numesc ei casatorie. Celor carora le este indiferent, care spun ca n-au ei treaba, fiecare face ce vrea, vor vedea in timp rezultatele in societate. Va fi cam tarziu!
Nu s-a inventat acum homosexualitatea, este cam de cand e lumea, nu se va renunta la ea, deci este o tendinta rea a omului ca multe altele. Nu-i judec pe homosexuali mai mult decat pe mincinosi, hoti, egoisti, etc dar nici nu am mai multa ingaduinta decat pentru aceia, cu atat mai mult sa legalizam un rau ca sa-l numim bun sau pur si simplu...alegere. Sigur ca este o alegere, dar o alegere rea.

#7 Butterfly

  Membru avansat

 • Members
 • 9.962 posturi

Postat 08 iulie 2017 - 06:51

Pe la noi pe aici ...inca nu au copii! Si e bine sa ramana asa.

In rest, in intimitatea lor sa faca ce vor....nu e treaba nimanui. Atata timp cat noi ...ceilalti nu ne manifestem sexualitatea pe strazi ci o pastram in budoarul nostru...sa faca toti la fel.
Imagine postată

#8 tudor

  Membru avansat

 • Members
 • 1.039 posturi

Postat 08 iulie 2017 - 04:04

evoluare ????
the only thing i know for sure is that i know nothing

#9 Butterfly

  Membru avansat

 • Members
 • 9.962 posturi

Postat 13 iulie 2017 - 04:44

spre?
Imagine postată

#10 Gabriel_S

  Admin

 • Administrators
 • 26.120 posturi

Postat 14 iulie 2017 - 11:14

Vezi posttudor, pe 03 iulie 2017 - 12:45 , a spus:

Deci nu vreau sa fiu inteles gresit - eu sunt pentru recunoasterea legala a uniunii dintre ei - opozitia mea se refera la folosirea termenului de casatorie.
Posibilitatea de recunoastere legala a acestei mizerii, este si acum. Pot merge la un notar, declara ca sunt un cuplu angajat intr-o relatie homosexuala si... sa se duca...!
O forma de recunoastere care sa aiba conotatia unei casatorii sau a unei relatii de familie, trebuie exclusa. Cat priveste posibilitatea de a adopta sau a lua copii pentru crestere, trebuie exclusa cu strasnicie!
Nu le stiu pe toate !!!

#11 Gabriel_S

  Admin

 • Administrators
 • 26.120 posturi

Postat 14 iulie 2017 - 11:16

Vezi postButterfly, pe 13 iulie 2017 - 04:44 , a spus:

spre?
...in jos! :emoticon-0102-bigsmile:
Nu le stiu pe toate !!!

1 utilizatori citesc acest topic

0 membrii, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi