Sari la conținut


CU CAT VOM STI MAI MULT DESPRE NOI, CU ATAT VOM FI MAI SANATOSI SI MAI FRUMOSI


438 răspunsuri la acest topic

#1 vara

  Avansat

 • Members
 • 17.685 posturi

Postat 11 februarie 2012 - 09:05

Rolul glandelor
Edgar Cayce remarca, în mod special, rolul capital al glandelor endocrine în protejarea sănătăţii, aspect neglijat de medicină, care nu acorda importanţă sistemului endocrin în apariţia bolilor( fiecare glanda fiind asociata unei chakre, centru energetic major din corp). În lecturile sale, Edgar Cayce spunea:"Sistemul glandelor este sursa tuturor activităţilor omeneşti, a tuturor dispoziţiilor, a tuturor stărilor sufleteşti, a tuturor temperamentelor şi a diversităţii firilor şi raselor... Frica, mânia, bucuria, toate aceste energii afective sunt legate de activitatea glandelor endocrine, producând acolo secreţii (hormonale) care se vor răspândi în tot organismul... Ochiul, nasul, creierul însuşi, traheea, bronhiile, plămânul, inima, ficatul, splina, pancreasul nu-şi pot îndeplini rolul decât cu ajutorul sistemului care le permite să se reînnoiască, adică ansamblul funcţiilor glandelor... Plecând de la aceste glande se creează boala sau vindecarea. Fiecare dintre glande corespunde nu numai unei funcţii precise, dar şi unei vibraţii colorate şi sonore, unui element al Pământului, unui semn astrologic sau influenţei unei planete."
Cayce arată ca pituitara (hipofiza), cea mai înaltă glandă a corpului, este legată de lumină şi se dezvoltă în tăcere. Glanda pineală (epifiza) este punctul de plecare pentru construirea embrionului în pântecul mamei. Tiroida intră în acţiune când trebuie să luăm o decizie şi să acţionăm. Timusul corespunde inimii. Suprarenalele sunt centrul nostru emoţional şi acţionează asupra plexului solar. Celulele lui Leydig (Lyden) sunt centrul echilibrului masculin-feminin şi gonadele sunt motorul corpului fizic.Boala se declanşează în corp prin otrăvurile secretate în centrii glandulari, prin atitudinile negative. Vindecarea se produce activând energiile prin centrii corpului (chakra) direct legaţi de glande, un mijloc fundamental pentru această activare fiind meditaţia, rugăciunea.
Tatăl Nostru
Astfel, Cayce, în lecturile sale, a comunicat un lucru incredibil, corespondenţa dintre versetele rugăciunii "Tatăl Nostru" şi principalele glande endocrine. Anumite cuvinte din rugăciune reprezintă mantre (cuvinte-cheie) care declanşează deschiderea unei glande, şi anume
Tatăl Nostru, care eşti în ceruri deschide glanda pituitar
Sfinţească-se numele Tău deschide glanda pineal
Vie împărăţia Ta şi Precum în cer deschid glanda tiroidă,
Facă-se voia Ta,(...) şi pe Pământ deschide glanda timus,
Pâinea noastră cea de toate zilele dă-ne-o nouă astăzi deschide gonadele (glandele sexuale masculine şi feminine),
Şi ne iartă nouă greşelile noastre, precum iertăm şi noi greşiţilor noştri deschide suprarenalele,
Şi nu ne duce pe noi în ispită deschide celulele lui Lyden (sau Leydig, care nu sunt chiar o glandă, ci un ansamblu de celule secretoare de hormoni, localizate sub ombilic şi deasupra gonadelor),
Ci ne izbăveşte de cel rău deschide glanda timus,
Căci a Ta este împărăţia deschide glanda tiroidă,
[şi puterea deschide glanda pineală,şi mărirea deschide glanda pituitară, Amin.

Corpul uman are centrii energetici din partea superioară în legătură cu energiile cerului, iar cei din partea inferioară în legătură cu energiile pământului. Partea superioară a corpului uman este legată de viaţa spirituală, iar cea inferioară este legată de viaţa fizică, respectiv cu plăcerile ei legate de materie (mâncare, sex etc.). O funcţionare corectă a corpului este asigurată de deschiderea tuturor centrilor lui, atât a celor superiori, cât şi a celor inferiori. Rugăciunea "Tatăl Nostru" deschide până la jumătatea ei, de sus în jos, centrii energetici, glandele organismului, iar de la jumătate până la "Amin" verifică deschiderea lor de jos în sus. Spusă cu credinţă, această rugăciune face ca un fior interior, ca un curent, să străbată corpul din cap până în picioare. Este dovada că nu există blocaje în circuitele energetice ale corpului. Din punct de vedere religios, explicaţia constă în producerea unui fior creat de Divinitate, care a ascultat ruga credinciosului.

Terapii
Iată că vindecarea, de orice natură ar fi, constă în modificarea vibraţiilor Eului interior, în a pune ţesuturile vii ale corpului în rezonanţă cu Energiile Creatoare, Divine. Aşadar, rugăciunea transformă mentalul şi fizicul celui care se roagă. Cayce s-a referit în lecturile sale şi la alte metode de tratament folosite în medicina alternativă, pe care doar le amintesc, astăzi fiind foarte mediatizate. Astfel, el a vorbit despre fitoterapie, dietoterapie, tratamentul cu argilă, cu ajutorul apei, clismelor, importanţa exerciţiului fizic, a masajelor, a terapiei osteopate, a postului, cristaloterapiei, cromoterapiei, meloterapiei, aromaterapiei şi chiar a terapiei prin voce

.Boala vine din păcat


Astfel, vindecarea oricărei afecţiuni va veni de la sine. "Spiritualitatea, activitatea mentală şi corpul fizic formează un , deşi se pot separa şi funcţiona separat şi chiar în detrimentul celeilalte părţi. Faceţi-le să coopereze, reuniţi-le în programul lor şi astfel veţi avea o energie mai mare în activităţile voastre", spunea Cayce. El mai afirma că orice boală vine din păcat. "Boala este păcat (fie că acest păcat a fost comis pe plan fizic, mental, spiritual), este rezultatul erorilor manifestate pe Pământ... căci păcatul nu este decât întoarcerea împotriva Adevărului şi Luminii şi astfel afectează corpul fizic. Căci corpul este Templul lui Dumnezeu Viu... Încălcarea legii aduce necazul, tristeţea, boala pe Pământ... Nimeni nu-şi poate urî vecinul fără să sufere de stomac sau ficat! Nimeni nu poate fi gelos şi nervos fără să aibă tulburări digestive şi cardiace!
Ura şi gelozia provin din frică. Din frică izvorăsc aproape toate relele omenirii: frica de sine, frica de ceea ce gândesc alţii despre noi, frica de imaginea pe care ceilalţi şi-au făcut-o despre noi etc. A depăşi frica înseamnă a ne umple fiinţa mentală şi spirituală de ceea ce alungă frica, adică iubirea manifestată în lume prin Acela care S-a dăruit răscumpărării noastre.Iubirea, credinţa, înţelegerea acestor legi alungă frica. Mânia este o otravă pentru tot organismul... Resentimentul produce în organism acele secreţii care împiedică buna funcţionare a diverselor sisteme (circulator, digestiv, respirator etc.). Este necesar să ne purificăm corpul şi să oprim secreţia de otrăvuri care dereglează organismul, îmbolnăvindu-l. Fiecare atom este un univers. El acţionează într-un sistem de energie ordonat din corp, dar poate crea energii de ruptură prin toxinele pe care le produce. Acestea trebuie eliminate din corp prin diverse sisteme (respirator, circulator, digestiv etc.).
Purificarea spirituală şi fizică amână procesul de îmbătrânire. Menţinerea echilibrului între asimilare şi eliminare poate prelungi viaţa nebănuit de mult.
veronikaImagine postată
Imagine postată

#2 Gabriel_S

  Admin

 • Administrators
 • 26.120 posturi

Postat 11 februarie 2012 - 10:42

Veronica, sa inteleg ca tu ai niste convingeri spirituale, religioase? Intreb fiindca(din pc. meu de vedere) numai cineva cu astfel de convingeri leaga "boala"(cauzele ei) de o relatie "bolnava" cu Creatorul.
Nu le stiu pe toate !!!

#3 Gabriel_S

  Admin

 • Administrators
 • 26.120 posturi

Postat 12 februarie 2012 - 03:17

Citat

A dori sa cititi cu totii acest articol si sa va spuneti parerea. Am considerat ca suntem intre prieteni si ne putem exprima liber. Considerati si voi, dupa cele citite aici si cele ce mai cunoasteti, ca acesti indivizi implicati in producerea si administrarea vaccinurilor, sunt niste criminali cu sange rece?

merita citit sau macar spicuit.
Interviul ar trebui facut cunoscut tuturor!Adevarul despre vaccinuri spus de profesor dr. Pavel Chirilahttp://www.2012tehni...unt-periculoase Stiati ca vaccinarea copiilor nu e obligatorie nici la noi nici in UE ? La sfarsit e un interviu cu Dr Pavel Chirila . O marturie cutremuratoare a unui cercetator in vaccinuri care a lucrat mai bine de 10 ani in laboratoarele unor mari companii farmaceutice din SUA: "Din punctul meu de vedere, toate vaccinurile sunt. periculoase. Din mai multe motive. Implica sistemul imunitar uman intr-un proces care tinde sa compromita imunitatea. Pot sa provoace boala pe care, teoretic, ar trebui sa o previna. Pot cauza alte boli in afara celor pe care trebuie sa le previna. "Oamenii cred ca aceste laboratoare, locuri de fabricare sunt cele mai curate din lume. Si asta NU este adevarat. Contaminarea apare tot timpul. Obtii tot felul de chestii care ajung in vaccinuri."De altfel, multi oameni nu stiu ca unele vaccinuri contra poliomelitei, rubeolei, hepatitei A sau pojarului au fost facute din tesuturi de la fetusi umani avortati."
Iată întrebările la care nimeni nu vrea să vă răspundă:


- De ce sunt copiii cei care trebuie să primească, cei dintâi, un vaccin experimental?
- Ce va face statul în cazul în care copiii şi femeile însărcinate vor fi afectate, vor avea de suferit?
- De ce în SUA şi in Comunitatea Europeană (deci şi în România) se acordă imunitate totală în faţa legii, împotriva oricăror plângeri în instanţă care ar putea rezulta în urma vaccinării? Adică de ce s-a decis că nimeni nu răspunde de efectele vaccinurilor?
- De ce se impune vaccinarea obligatorie când riscurile bolii sunt mici, iar riscurile vaccinării sunt enorme?
- Cum poate fi impusă vaccinarea obligatorie când etica medicală şi legile ţării prevăd pentru orice tratament medical, consimţământul informat al pacientului? Copiii nu pot merge la şcoală sau la liceu dacă nu au vaccinurile făcute!


- V-a informat cineva corect şi v-a cerut acordul să vă vaccinaţi copiii?
- De ce nu există nicio organizaţie care să controleze conţinutul vaccinurilor la firmele producătoare?
- De ce li s-a interzis oficial specialiştilor noştri de la Institutul Cantacuzino să vorbească cu presa?


Iată şi câteva minciuni cumplite care ascund efectele vaccinurilor:


Prima minciună: Epidemiile sunt eradicate prin vaccinare! Fals şi manipulare!!!
Din punct de vedere istoric, vaccinarea este una dintre cele mai mari erori ale medicinei! Statisticile secrete sau puţin mediatizate arată clar că eradicarea bolilor infecţioase nu a avut nicio legătură cu campaniile de vaccinare în masă a "prostimii" neinformată şi manipulată prin.presă !!!
A doua minciună:Vaccinurile ne protejează contra bolilor infecţioase!
Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a efectuat între 1968 şi 1971 un foarte mare studiu asupra vaccinului în India. În această ţară au fost vaccinaţi contra TBC-ului 364.000 de oameni. Rezultatul? În zona în care s-a efectuat campania de vaccinare, şi deci unde conform "logicii" stupide a experţilor, TBC-ul ar fi trebuit să fie eradicat, au avut loc. mai multe îmbolnăviri şi decese decât în zonele Indiei în care populaţia nu a fost vaccinată.Şi asta lăsând complect la o parte efectele secundare şi afecţiunile provocate de către "minunea secolului" săracilor indieni traşi în ţeapă.
OMS a încheiat studiul cu concluzia că eficacitatea vaccinării a fost de 0 (zero) procente.
Cum? Nu ştiaţi nimic despre acest "măreţ" studiu? Păi nici nu-i de mirare! Comisiei STIKO (care se ocupă cu coordonarea şi aprobarea vaccinărilor) de la Institutul Robert Koch din Berlin i-au trebuit 27 de ani pentru a face cunoscut rezultatul acestui studiu, şi deci pentru a ridica recomandarea de vaccinare contra TBC-ului. În Martie 2000 a fost suspendată vaccinarea contra TBC-ului în Austria ! Iar în multe alte ţări se vaccinează încă!
Deci, se ştia că vaccinul contra TBC-ului nu face doi bani, ba mai mult, face chiar rău! Şi totuşi aceste lucruri au fost ţinute ascunse, şi s-a vaccinat contra TBC-ului într-o veselie. Ca la nuntă! În folosul cui? Ce credeţi despre medicii care au ştiut, ştiu şi azi adevărul şi totuşi.tac şi merg mai departe.
Mai vreţi un exemplu? Să luăm atunci Elveţia! Asta da ţară civilizată, curată, educată, popor harnic şi disciplinat, etc. În anul 2000 a existat o epidemie de oreion care a durat 5 luni. Oficiul naţional pentru sănătate din Elveţia a trebuit să recunoască faptul că 75% dintre cei care s-au îmbolnăvit fuseseră vaccinaţi!.
Institutul Robert Koch din Germania (ca doar şi asta tot ţară civilizată este) a recunoscut de asemenea că 2/3 dintre bolnavii de tetanos fuseseră vaccinaţi regulamentar. Traşi în ţeapa conform directivelor. Doar că o afecţiune de genul acesta se vindecă fără urmări în 2-3 săptămâni. Pe când daunele aduse corpului de către vaccinurile inutile rămân toată viaţa! Vă va fi greu să credeţi dar adevărul în cazul îmbolnăvirii copiilor vaccinaţi este acesta:
Afecţiunea: vaccinaţi: nevaccinaţi:
- Astm 8-12% 0%
- Neurodermită 10-20% 4%
- Alergii 25% 2,9%
- Hiperactivitate 10% 1,3%
A treia minciună: există foarte mici efecte secundare; avantajele sunt evidente în comparaţie cu dezavantajele!
Ia gândiţi-vă, când a fost recunoscută oficial o daună provocată de un vaccin? Ca şi părinte puteţi exact constata că ceva nu este în regulă cu copilul Dumneavoastră vaccinat, dar pentru ca acest lucru să fie şi oficial recunoscut, vă trebuie o grămadă de timp şi bani de pierdut prin tribunale, cu şanse minime de a vi se face dreptate.
A patra minciună: vaccinurile moderne sunt suportate bine!
Dacă nu ne uităm la conturile miliardarilor din industria farmaceutică, unde chiar sunt foarte bune vaccinurile moderne.cum oare pot fi suportate bine vaccinuri în care găsim:
-Formaldehyd, substanţă interzisă în industria mobilei deoarece se ştie că este carcinogenă!
-Phenolrot, care este interzis în industria alimentară, dar admis in vaccinuri!
-mercur (din grijă pentru sănătatea noastră, ca să ştim mereu exact câtă febră avem) şi aluminiu (tot din grijă pentru sănătatea noastră, căci aluminiul nu rugineşte)


-impurităţi provenind din mediile de cultură (rinichi de maimuţă, embrioni de găină, celule fetale umane, fermenţi modificaţi genetic, etc O grămadă de stabilizatori, neutralizatori, conservanţi, antibiotice, substanţe portante, coloranţi, etc.
A cincea minciună: în noile vaccinuri nu se mai găseşte Thiomersal!
Da, asta este adevărat! Nu se mai găseşte Thiomersal, ci Phenoxyethanol, substanţă care provoacă daune rinichilor şi sistemului nervos. Există deja. 32 de alte denumiri pentru ceea ce noi cunoaştem sub numele de mercur! Practic fiecare vaccin conţine mercur, într-o formă sau alta, chiar dacă se numeşte Thiomersal sau nu! A şasea minciună: unele vaccinuri trebuiesc periodic repetate pentru a se menţine imunitatea!
Din capul locului trebuie spus: vaccinul nu protejează nici măcar un minut după ce a fost administrat. Pentru care motiv ar trebui deci împrospătat? Cine profită?
Vreţi o dovadă că este prosteală pe faţă, că suntem doar folosiţi şi nu îngrijiţi? Iată dovada: în Austria vaccinul contra căpuşelor (FSME) trebuie refăcut la fiecare 3 ani, în timp ce în Elveţia, acelaşi vaccin, produs de acelaşi producător, trebuie refăcut o dată la. 10 ani.
Ca o concluzie pentru azi:
Hârtiuţa cu contraindicaţii care însoţeşte un vaccin nu ajunge decât din întâmplare în mâna unui pacient. Ea este destinată doar medicului sau farmacistului. Adică doar unuia din... gaşcă. Ce ar putea citi "prostimea" dacă ar avea acces la informaţii corecte??? Iată câteva exemple: "HEXAVAC". Printre efectele secundare găsim .. "ţipete lungi, de durată şi greu de liniştit". Pe un vaccin elveţian contra tusei convulsive se poate citi printre altele: "ţipete stridente timp de 2 ore cu posibilul deces al copilului!" În cazul vaccinului contra Hepatitei B se poate citi, printre alte consecinţe şi "scleroză multiplă". În Noua Zeelandă spre exemplu frecvenţa apariţiei diabetului a crescut cu 60% la doar trei ani de la introducerea vaccinului contra hepatitei B. Din ce în ce mai desele cazuri de diabet la copii apar mai ales ca urmare a vaccinărilor contra oreionului.
Nu uitaţi: voi răspundeţi de sănătatea şi viaţa copiilor voştri!!!
Adevarul despre vaccinuri spus de profesor dr. Pavel Chirila
V-aţi întrebat de ce nu sunt primiţi la grădiniţă, la şcoală sau la liceu copiii din România dacă nu au multe, extrem de multe vaccinuri făcute??? V-a informat cineva corect şi complet asupra efectelor şi riscurilor la care sunt expuşi copiii în urma vaccinării??? V-a cerut cineva acordul pentru ca vaccinul să fie administrat copilului??? Şi-a asumat cineva răspunderea şi dacă da.cum???
Începem dezvăluirile de azi, pagini cumplite din "Dosarul Secret" al vaccinurilor, cu interviul luat de Cristela Georgescu reputatului Profesor Dr. Pavel Chirilă.


Citiţi, înţelegeţi şi.povestiţi şi celor care nu ştiu!!


- Domnule doctor, care este schema de vaccinare pentru un copil în România?


Până la 3 ani, schema de vaccinare propusă de Ministerul Sănătăţii, cuprinde. 26 de vaccinuri (incluzând şi rapelurile); chiar dacă nu sunt 26 de înţepături se ajunge la aceasta cifră datorită polivaccinurilor ( ex: Infarix conţine 6 tulpini)
- Ce inseamna schema obligatorie si cate vaccinuri cuprinde ea? Dar cea optionala?


Noţiunea de obligatoriu şi opţional este. falsă. Nici o vaccinare în Europa nu este obligatorie. Zic medicii de familie că este obligatorie, dar legal nu este. Reglementarea românească prevede obligativitatea medicului de a vaccina copilul dacă părinţii cer lucrul acesta şi dacă nu există contraindicaţii


De cand si cum s-a ajuns la un numar atat de mare de vaccinuri?


În urmă cu 30-40 de ani exista o schemă minimală de vaccinuri. Pe măsură ce laboratoarele au preparat noi vaccinuri, medicii (la indicaţia Ministerului Sănătăţii) le-au prezentat populaţiei ca "benefice", "necesare" şi "obligatorii".
4. Cand, cine si cum au fost facute aceste scheme? Care sunt legile care le reglementeaza? Cum pot fi ele modificate?


Ministerul Sănătăţii şi organismele afiliate (epidemiologie, comisii superioare de vaccinologie, programe de prevenţie, etc.) sunt cei care prezintă şi recomandă vaccinurile medicilor de familie. Legea este bună: vaccinările nu sunt obligatorii (în baza Cartei drepturilor omului, în baza Cartei drepturilor pacientului, a dreptului la liberă decizie, etc)


In Romania, fata de alte tari (de ex. Austria , unde planul de vaccinare are doar statut de recomandare) planul devaccinare obligatorie este o conditie pentru a putea fi inscris la gradinita, scoala, activitati colective. De ce nu avem dreptul la optiune?


Decizia de a nu înscrie un copil la şcoală sau grădiniţă pentru că nu e vaccinat este un alt abuz, de data aceasta al directorilor de şcoală şi grădiniţă; în special ale celor de stat (pentru că salariaţii statului nu au libertatea de gândire şi decizie a celor privaţi). Nu există nicio reglementare a Ministerului Educaţiei sau a Ministerului Sănătaţii care să condiţioneze înscrierea la şcoală de vaccinările făcute. În realitate avem dreptul la opţiune. Dacă s-ar merge în justiţie părinţii ar câştiga întotdeau
- Care ar fi solutia ca totusi copilul sa urmeze un parcurs normal social, daca nu este vaccinat?


Societatea civilă are două soluţii


-să reacţioneze şi să impună legea;
-să-şi înfiinţeze şcoli private care sunt dispuse să respecte legea copiilor


7. Ce risca medical un parinte care refuza sa urmeze schema de vaccinare?


Pentru a vă răspunde la această întrebare vă dau un singur exemplu: România este cea mai vaccinată ţară contra tuberculozei şi de ani de zile este prima din coada Europei la incidenţa şi prevalenţa tuberculozei. Ţările nordice nu şi-au vacciant niciodată şi nu işi vaccinează populaţia împotiva tubercuozei. Şi nu au nici un caz de tuberculoză sau au o incidenţă foarte mică
8. Care este legislatia europeana in materie de vaccinare? Dati-ne va rugam exemple din alte tari membre UE?


Legislaţia europeană este identică cu a noastră: niciun vaccin nu este obligatoriu, este doar opţional (adică se face la cerere
9. Credeti ca vaccinarea a devenit de fapt "o afacere" bazata pe teama indusa si lipsa de informare?
Exact. Aţi anticipat răspunsu
10. Unde se pot informa parintii in mod complet si eficient despre tematica vaccinarii?


Pentru specialişti - în studiile de specialitate, pentru publicul larg - pe site-urile dedicate vaccinurilor. Este suficient să acceseze cuvântul cheie "vaccin" sau "vaccinare" sau "vaccinuri". Vă dezvăluim şi azi o parte din cumplitele "taine" ale acestei afaceri cu urmări benefice pentru unii şi dezastroase pentru alţii numită.vaccinare în masă!!! Citiţi şi spuneţi şi altora! Doar aşa vom ajunge să ştim când şi de ce ne vom duce să cerem efectuarea unui vaccin.pentru noi dar mai ales pentru copiii noştri !!!
La ora actuala, exista doua mari tipuri de celule folosite in productia vaccinurilor: celule de provenienta animala (rinichi de maimuta, embrion de pui, etc.) si celule de provenienta umana. Referitor la celulele de provenienta umana, se stie ca, in mod normal, acestea nu supravietuiesc in afara corpului omenesc. Celulele umane utilizate in productia de vaccinuri sunt asa-numitele celule "nemuritoare". Acestea sunt, de fapt, celule. canceroase provenite din diferite tipuri de tumori umane sau celule fetale provenite din embrion uman avortat, singurele capabile sa supravietuiasca in vitro si sa se divida fara limita de timp si spatiu.
In prezent, se stie ca inductia cancerului este un fenomen care porneste de la o singura celula si cao singura unitate functionala de ADN strain in celula-gazda poate induce transformarea celulara maligna. Altfel spus.principiul de baza al vaccinarii poate induce.cancerul in organismul celui vaccinat!!! O confirmare a acestor adevaruri este descoperirea, in anul 1960, a virusului SV40 (Simian Virus 40) in vaccinul anti-polio oral "Sabin", preparat cu virus viu. Ulterior, s-a descoperit ca si vaccinul anti-polio "Salk" (varianta administrata pe cale injectabila) este contaminat, deoarece virusul a supravietuit formaldehidei folosite pentru inactivare. Cercetatorii americani Sweet si Hilleman de la Merck Institut, care au facut descoperirea, afirma ca toate cele 3 tulpini de virus polio vaccinal au fost gasite infestate. Virusul SV 40 provine din rinichiul maimutei verde din Africa, pe care s-a cultivat, dintotdeauna, vaccinul anti-polio. Confirmarea rolului oncogen - adica cancerigen - al acestui virus a venit in momentul in care genomul viral SV40 a fost descoperit in tumori maligne diverse ale adultilor injectati cu vaccinul anti-polio in copilarie.
Dr.Vasile Astarastoaie( Presedintele Colegiului Medicilor din Romania) afirma pe intelesul tuturor, oricat de prost sau rau intentionat ai fi, neputand sa comentezi: "Organizatia Mondiala a Sanatatii introduce dictatura medicala! In ultimii 25 de ani, s-a transformat intr-o institutie care isi intretine birocratia proprie - ca si Uniunea Europeana, ce merge pe acelasi drum. Isi ia masuri de supravietuire. Toate decesele din lume datorate gripei porcine au fost la persoane care aveau deja imunodeficienta prin boli anterioare. O.M.S.-ul incearca sa introduca o dictatura medicala, ca si sanatatea publica ( DSP), care a inceput sa incalce drepturile naturale ale omului, pentru ca, vedeti: a introdus carantina, a interzis libera circulatie, a introdus vaccinarea obligatorie, s-a incalcat autonomia pacientului care nu poate refuza tratamentele obligatorii. Toate, pe acest principiu al sigurantei colectivitatii.

SURSA: http://www.2012tehni...alvare.ro/acasaNu le stiu pe toate !!!

#4 vara

  Avansat

 • Members
 • 17.685 posturi

Postat 12 februarie 2012 - 07:54

Vezi postGabisoleil, pe 11 februarie 2012 - 10:42 , a spus:

Veronica, sa inteleg ca tu ai niste convingeri spirituale, religioase? Intreb fiindca(din pc. meu de vedere) numai cineva cu astfel de convingeri leaga "boala"(cauzele ei) de o relatie "bolnava" cu Creatorul.

convingerile mele spirituale nu sunt religioase, am studiat atat cat am putut si inca o voi face, marea majoritate a religiilor, toate contin adevaruri universale dar n-as putea spune ca ma satisface vreuna in totalitate. Din studiul religiilor si a stiintelor trebuie sa luam doar ceea ce credem ca ni se potriveste, mai bine zis ceea ce simtim fiecare, legatura cu Divinitatea trebuie sa fie din punctul meu de vedere una personala si nu una prin intermediari si aici ma refer in special la biserici.Exista multe studii care au facut conexiuni intre boala(cauzele ei) si nu relatia cu Creatorul cum spui tu ci relatia cu propria persoana si cu celelalte persoane cu care intri in contact, stim cu totii(sper ca stim asta) ca omul nu este doar trup ci si spirit si suflet, este deci o trinitate, suferintele fizice deci pot avea cauze si in corpul spiritual, un dezecholibru energetic creeaza mai departe boala in corpul fizic, sunt multe de spus referitor la acest lucru, cand voi avea timp voi selecta niste lucrari pentru cei care sunt interesati de asta in mod special.
veronikaImagine postată
Imagine postată

#5 Gabriel_S

  Admin

 • Administrators
 • 26.120 posturi

Postat 12 februarie 2012 - 08:27

"Nimic fara Dumnezeu!" nu este doar un dicton. Este o realitate. Fara Dumnezeu nu am putea face nici chiar raul. Am fi ca un calculator scos din priza. Nu am putea face cu el nimic, nici bine si nici rau.
Sunt de acord cu afirmatia ca nici o religie nu detine adevarul asa cum a fost revelat de Dumnezeu insa este datoria fiecareia(ca si a oricarui individ in parte) sa-l caute. "Cine cauta, gaseste!"
De asemeena, sunt de acord cu faptul ca relatia omului cu Creatorul sau trebuie sa fie una personala si nu prin intermediari omenesti. In mod logic, o astfel de intermediere ar fi imposibila. Daca un om ar putea fi in legatura directa cu Dumnezeu, ca intermediar pentru un alt om atunc,i orice om ar putea fi pentru sine. Dumnezeu nu face discriminare si nici nu acorda privilegii.
Din punctul meu de vedere, omul nu este "trup-suflet-spirit". Omul este trup-spirit. Suflet nu exista ca ceva separat de trup si existent prin sine sau independent de trup. Sufletul este omul viu. Odata mort, omul nu mai exista. Exista doar un ansamblu de elemente chimice-materiale care urmeaza sa se dezintegreze. "Corpul spiritual", il vad ca fiind mintea. In acest fel inteleg ca omul nu face nimic fara a implica mintea, ratiuna. Astfel, este clar faptul ca orice lucru nefiresc care, pornind din minte, ia forma actiunilor gresite...poate produce, intr-adevar, dezechilibre atat la nivelul trupului cat si la nivelul mintii.
Iti respect convingerile insa eu nu cred in dezechilibre energetice, corp energetic, bioenergie si alte asemeena filozofii ce tin de ezoteric. Sau, chiar mai mult, tin de domeniul spiritualist, poate chiar ocult, daca nu te superi ca imi exprim aceste convingeri.
Recent, in ultima saptamana inainte ca neogenul sa fie inchis, am avut in forumul meu o doamna care mi-a recunoscut ca a fost distrusa psihic prin aceste practici specifice spiritismului sau spiritualismului, ezoterismului(mai eufemistic spus).
Cum am spus, eu iti respect convingerile sunt cat se poate de deschis dialogului.
Nu le stiu pe toate !!!

#6 vara

  Avansat

 • Members
 • 17.685 posturi

Postat 12 februarie 2012 - 08:45

totul in acest univers este energie Gabi, chiar si materia este o forma mai concentrata de energie. Te cred ca nu esti de acord cu unele concepte pentru ca este normal sa nu le accepti daca nu le intelegi, asta se intampla acum, mai incolo poate ca vei intelege mai mult cu siguranta...
Corpul spiritual nu este mintea, este acea scanteie de la care a pornit creatia si este singura parte a noastra care este nemuritoare. Cand vorbeam de trinitatea din noi vorbeam de omul viu evident, sigur ca dupa moarte sufletul dispare la fel si trupul dupa un anumit timp, spiritul insa e vesnic nemuritor si intr-o continua evolutie.

Referitor la persoana despre care vorbeai de pe neogen este posibil sa fi fost victima unor sarlatani, sunt foarte multi, de aceea spuneam ca trebuie sa luam din toate doar ceea ce simtim ca ni se potriveste si sa nu ne lasam influentati decat de propriile noastre simturi. Este posibil totodata sa fi fost un caracter slab, aflat intr-un moment nefast al vietii si de aici pana la distrugerea psihica nu-i decat un pas, dar acesta nu e un exemplu acceptat ca si contraargument la ceea ce am spus eu in niciun caz.
Inca ceva , ai amestecat in raspunsul tau o serie de termenin precum : ezoterism, practici spirituale, spiritism, bioenergie, filozofii, ocultism.....le-ai cam facut varza....nu le baga pe toate in aceeasi oala :D :rolleyes: :D ca nu merge si nu iese nimic, de aici mi-am dat seama ca nu prea esti documentat prea bine de niciuna din ele si te inteleg ca n-ai fost de acord cu parerea mea. Nu ma supar deloc ca ti-ai exprimat propriile convingeri , chiar ma bucur ca esti deschis la dialog, asta e un semn bun!
veronikaImagine postată
Imagine postată

#7 Gabriel_S

  Admin

 • Administrators
 • 26.120 posturi

Postat 12 februarie 2012 - 09:44

Da, nu am facut din aceste filozofii o tema de studiu pentru ca nu am nici un argument care sa-mi confirme partea benefica a cunoasterii lor.
Dupa cunostintele mele, exista fie si doar la nivel de pura filozofie, o alta filozofie care se preteaza mult mai mult la intelegerea logica decat acestea spiritualiste. Spre exemplu: punctul de vedere crestin, biblic.
Afirmatia ta mai sus postata: "suferintele fizice deci, pot avea cauze si in corpul spiritual" in nici un caz nu ma putea duce cu gandul la "Corpul spiritual nu este mintea, este acea scanteie de la care a pornit creatia si este singura parte a noastra care este nemuritoare". Din punctul meu de vedere, daca vorbim despre acea scanteie de la care a pornit creatia si care este singura parte a noastra ce este nemuritoare". aceasta "scanteie" nu poate fi decat Dumnezeu, Creatorul(chiar daca este destul de impropriu sa-L numim "Scanteia"). Iar El, in nici un caz, nu cred ca evolueaza si nici nu cred ca ar cuprinde in Sine cauze care sa duca la dezechilibre energetice.
Eu cred in perfectiunea Creatorului. Cel putin atat cat putem noi muritorii sa intelegem. In fine...vom mai discuta.
Doamna de care ti-am vorbit mai sus a fost racolata inca din tinerete(nici acum nu este foarte in varsta!) intr-o grupare de practicanti Yoga si a ajuns foarte aproape de un asa numit instructor yoghin. Ma indoiesc ca tu ai fi impotriva acestei "religii" si a altora ca ea. In timp ce, eu o consider de natura demonica in formele mai avansate ale ei. Nu este singurul caz care a ajuns distrus prin Yoga. Mai cunosc, personal, si alte cateva cazuri. Nu cunosc insa nici un singur caz de yoghin care a luat mai in serios aceasta practica si care sa fi scapat cu mintea intreaga. Din nefericire, "bolile" psihice(desi, urmarea unor astfel de practici, nu stiu daca mai pot fi considerate boli), modifica personalitatea celui in cauza si este greu sau chiar imposibil sa-l convingi de adevarata lui stare. Putini, foarte putini ajung sa-si dea seama in ce au cazut si sa faca eforturi aproape supraomenesti ca sa poata iesi(asa cum este cazul doamnei de mai sus).
Acum, eu inteleg ca tie iti este greu sa asociezi practici cum este Yoga, New Age, spiritismul si derivatele lui cu bioenergetica, ocultismul..etc pentru ca, probabil, in timp ce esti de acord cu unele, pe celelelate nu le iei in seama(nu stiu in ce masura le-ai condamna. Dar asta nu conteaza atat de mult). Insa, daca le analizezi pe toate(si nu este totul!) cu atentie, nu se poate sa nu recunosti ca toate au o legatura intrinseca cu existenta sufletului(chiar daca tu il numesti "spirit") ca entitate separata de trup si nemuritoare.
Ok...sunt de acord sa facem lumina, atat cat se poate, in ceea ce consideram convingeri personale pentru ca sa stim mai exact despre ce discutam.
Deci, revin la afirmatia ta privind componenta fiintei umane: ai spus ca omul este alcatuit din 3 parti distincte: a) trup, B) suflet si c) spirit ("deci o trinitate"...ai mai subliniat tu).
Cu privire la trup, cred ca nu avem greutate in a intelege despre ce este vorba. Vreau sa te rog sa dezvolti putin: ce este pentru tine sufletul si spiritul.
Nu le stiu pe toate !!!

#8 vara

  Avansat

 • Members
 • 17.685 posturi

Postat 13 februarie 2012 - 06:53

Sufletul (anima) este cel care tine trupul in viata, un trup fara suflet este mort. Pe langa acest rol principal, sufletul este responsabil cu trairile si sentimentele umane, cu starile prin care trece acesta. Atat mi se pare suficient nu vreau sa dezvolt ca sa nu dispara claritatea definirii acestor termeni.
Spiritul este cel care e responsabil cu evolutia noastra, este unicul purtator de informatie in timp , orice acumulare de cunostinte si mai ales de experiente in timpul unei vieti imbogateste spiritul nostru. Exista spirite cu nivele diferite de evolutie incarnate in acelasi timp pe pamant cu diverse misiuni, fiecare om are o misiune, nu a venit intamplator aici, ne este data o viata nu pentru ca sa invatam, muncim castigam bani, facem familii si copii si apoi plecam. Nu pentru asta traim , ar fi ilogic si monoton. Venim aici ca sa castigam experiente, ca sa ne imbogatim spiritual si sa putem trece pe un nivel superior de evolutie unde vor urma alte experiente specifice acelui nivel....si tot asa pana ajungem desavarsiti ca spirite si ne vom apropia din ce in ce mai mult de Creator si vom intelege din ce in ce mai mult. Exista si spirite foarte evoluate care se incarneaza la acest nivel fara sa aiba neaparat nevoie sa mai invete ceva aici (de exemplu, Isus) dar care au misiuni si ajuta prin asta la evolutia spirituala a altor spirite mai lenese care altfel ar evolua prea lent tinand in loc si pe altii. Totul e reglat in asa fel incat echilibrul in acest univers sa se pastreze , alt fel ar fi un dezastru.
Sper ca o imagine ti-ai facut din raspunsul meu, aceste chestiuni sunt foarte vaste si se pot dezbate zile in sir dar spatiul si timpul in acest forum nu permite sa ne lungim mai mult in discutii de acest gen.
veronikaImagine postată
Imagine postată

#9 Guest_faust_*

 • Guests

Postat 13 februarie 2012 - 08:05

DEPRESIILE

Ce trebuie să ştiţi despre depresie
Dimensiunile problemei :
Depresia este o problemă de sănătate frecventă care ne afectează, într-o măsură mai mare sau mai mică, pe toţi, cel puţin o dată în viaţă. Ea ocupă locul doi pe lista celor mai des întâlnite afecţiuni medicale, fiind depăşită doar de hipertensiunea arterială. Se estimează că cel puţin unul din 10 pacienţi care se prezintă la medic suferă de depresie. Din nefericire, majoriteatea cazurilor trec neobservate.
Dacă depresia durează prea mult sau capătă o formă severă (numită depresie majoră ), efectele ei pot fi de-a dreptul invalidante pentru pacient. Ea poate provoca tulburări ale proceselor fiziologice normale - hrănirea, somnul, nivelul de activitate fizică, capacitatea de concentrare şi de realizare a diferitelor sarcini. Dacă nu este eliminată, ea poate duce la pierderea productivităţii, declin funcţional şi creşterea mortalităţii.
Potrivit unui studiu al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, depresia şi alte probleme de sănătate mintală constituie cauza principală de reducere a timpului de lucru, pe plan mondial. În S.U.A., depresia este o cauză majoră de invaliditate, fiind depăşită doar de bolile cardio-vasculare.
Cauze
Depresia poate fi provocată de o varietate de cauze:
* Predispoziţia genetică
* Transformări hormonale şi biochimice în interiorul organismului
* Stres în exces, conflicte şi abuzuri
* Pierderea cuiva drag, izolare, traume emoţionale
* Boală, durere, probleme neurologice Tratament 1
Vestea bună este că depresia poate fi tratată. Din nefericire însă, foarte mulţi oameni ignoră simptomele acetei boli şi ezită să caute ajutor. Cele mai obişnuite tratamente sunt:
* Medicamente care ajută la corectarea dezechilibrelor chimice din creier
* Consilierea efectuată de un specialist psiholog, psihiatru sau neurolog
* Tratament medicamentos plus consiliere şi ajutarea pacientului să facă faţă problemelor şi crizelor vieţii, dependenţei de alcool/droguri şi altor probleme care se asociază adeseori cu depresia.
Abordări complementare:
* Unele cărţi îi ajută pe pacienţă să înţeleagă mai bine şi să incorporeze armonios elementele sănătăţii mintale în viaţa lor. Biblia, studiată în profunzime, este extrem de utilă în acest sens.
* Grupele şi cercurile de suport conduse de specialişti competenţi în managementul depresiei pot fi foarte utile şi eficiente.
* Identificarea gândurilor exagerat de negative sau de auto-critice şi dezvoltarea unor atitudini mai realiste, de acceptare de sine.
* Fărâmiţarea problemelor copleşitoare din prezent în componente mai mici şi identificarea unor paşi concreţi de soluţionare a lor. Cereţi ajutor de la alţi membri ai familiei, medic, consilier, preot sau pastor.
* Activitatea fizică regulată , cum ar fi mersul pe jos în pas vioi timp de 30-45 de minute zilnic. S-a demonstrat, prin numeroase studii, că activitatea fizică regulată este eficientă în prevenirea şi tratamentul depresiei.
* Programaţi activităţi plăcute, antrenante în fiecare zi. Căutaţi modalităţi de a colora existenţa şi de a vă bucura de plăcerile curate ale vieţii.
* Unele plante medicinale cum ar fi Hypericum perforatum sau sunătoarea par să aibă un efect semnificativ împotriva formelor medii de depresie.
 • vara le place asta

#10 Gabriel_S

  Admin

 • Administrators
 • 26.120 posturi

Postat 13 februarie 2012 - 09:12

Vezi postvara, pe 13 februarie 2012 - 06:53 , a spus:

Sufletul (anima) este cel care tine trupul in viata, un trup fara suflet este mort. Pe langa acest rol principal, sufletul este responsabil cu trairile si sentimentele umane, cu starile prin care trece acesta. Atat mi se pare suficient nu vreau sa dezvolt ca sa nu dispara claritatea definirii acestor termeni.
Spiritul este cel care e responsabil cu evolutia noastra, este unicul purtator de informatie in timp , orice acumulare de cunostinte si mai ales de experiente in timpul unei vieti imbogateste spiritul nostru. Exista spirite cu nivele diferite de evolutie incarnate in acelasi timp pe pamant cu diverse misiuni, fiecare om are o misiune, nu a venit intamplator aici, ne este data o viata nu pentru ca sa invatam, muncim castigam bani, facem familii si copii si apoi plecam. Nu pentru asta traim , ar fi ilogic si monoton. Venim aici ca sa castigam experiente, ca sa ne imbogatim spiritual si sa putem trece pe un nivel superior de evolutie unde vor urma alte experiente specifice acelui nivel....si tot asa pana ajungem desavarsiti ca spirite si ne vom apropia din ce in ce mai mult de Creator si vom intelege din ce in ce mai mult. Exista si spirite foarte evoluate care se incarneaza la acest nivel fara sa aiba neaparat nevoie sa mai invete ceva aici (de exemplu, Isus) dar care au misiuni si ajuta prin asta la evolutia spirituala a altor spirite mai lenese care altfel ar evolua prea lent tinand in loc si pe altii. Totul e reglat in asa fel incat echilibrul in acest univers sa se pastreze , alt fel ar fi un dezastru.
Sper ca o imagine ti-ai facut din raspunsul meu, aceste chestiuni sunt foarte vaste si se pot dezbate zile in sir dar spatiul si timpul in acest forum nu permite sa ne lungim mai mult in discutii de acest gen.
Multumesc, Vera. Sa vedem: cine are dreptul sa defineasca ce este un anume lucru, fenomen...in afara de cel ce l-a creat? In mod logic: nimeni altcineva. Ca atare, "sufletul" -chiar daca nu este o creatie in sensul strict al cuvantului- Creatorul l-a definit ca fiind cu totul altceva:
Genesa 2:7 Domnul Dumnezeu a făcut pe om din ţărîna pămîntului, i -a suflat în nări suflare de viaţă, şi omul s'a făcut astfel un suflet viu.
Intelegem de aici ca "sufletul" nu este, strict, o componenta a fiintei omului ci este rezultatul unirii dintre partea materiala a fiintei noastre cu viata (in text "suflarea de viata") ce vine de la Dumnezeu, de la Creator. Sigur ca, "fara viata trupul este mort!" pentru ca ii lipseste componenta divina care este impulsul de viata. Este aceea "scanteie" care il mentine viu. Iar, viata aceasta ce vine permanent de la Dumnezeu(nu doar in om ci si in tot ce are viata, in vastul univers), anima intreg sistemul fiintei noastre, nu se limiteaza doar la "trairile si sentimentele umane, cu starile prin care trece acesta". Ea se ocupa sau anima si acea parte a fiintei noastre pe care tu ai numit-o "SPIRIT". Daca se poate, schema fiintei umane, eu as descrie-o astfel:
- partea materiala a fiintei noastre + impulsul de viata ce vine de la Creator = Omul( fiinta spirituala, pentru ca asta suntem: informatie accesata pe un suport informational material).
Ideea ca omul, ca fiinta spirituala, sau ca o unitate informationala, poate fi transferat la un nivel superior sau, dimpotriva, la un nivel inferior, functie de cat a putut sa acumuleze si sa evolueze sau involueze intr-o etapa a existentei sale(a se vedea credinta in reincarnare!!!) mi se pare de neacceptat.
Daca, cel putin la nivel de credinta populara(desi eu cred ca este mai mult decat credinta populara, este un fapt real!), putem vorbi de evolutie spirituala si implicit de "mantuirea omului"(intelegand prin aceasta, conform termenilor tai: "sa putem trece pe un nivel superior de evolutie unde vor urma alte experiente specifice acelui nivel" , nu cred ca avem macar o singura dovada sa admitem ca, urmare a "repetentei" in procesul acesta de evolutie spirituala, omul ar putea fi silit "sa repete anul scolar", respectiv sa repete viata aceasta.
Eu cunosc binisor filozofia reincarnarii dar mi se pare, din start, ca este falsa si imposibil de argumentat in mod rational. Recunosc insa ca ea gadila cu efect firea omeneasca inclinata spre pacat si rebeliune impotriva Creatorului si Datatorului vietii. Filozofia reincarnarii anuleaza, nu doar realitatea ca pacatul are in sine germenul mortii, dar si finalitatea sublima a salvarii lui de catre Creator in cazul ascultarii de legile morale ale vietii.
Sigur, ideea "unirii cu Creatorul" suna frumos. Dar, cum descrii aceasta unire in termeni mai concreti? Vorbim aici de "unire" in sensul in care o famile se poate re-uni cu totii impreuna dupa ce o perioada au fost despartiti sau vorbim de "unire" in sensul CONTOPIRII ?
Nu le stiu pe toate !!!

#11 Guest_Anka_*

 • Guests

Postat 21 februarie 2012 - 07:02

http://youtu.be/wSh764E2SW8

Citat#12 Gabriel_S

  Admin

 • Administrators
 • 26.120 posturi

Postat 21 februarie 2012 - 11:39

Foarte important acest material video. Multumim, anka. Ma bucur ca reusesti sa postezi.
Nu le stiu pe toate !!!

#13 vara

  Avansat

 • Members
 • 17.685 posturi

Postat 22 februarie 2012 - 01:17

Multa sanatate
filmul este exceptional,ar trebui vazut zilnic pe toate canalele tv.Concluzia unica:educatie in loc de medicatie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Citat


veronikaImagine postată
Imagine postată

#14 Gabriel_S

  Admin

 • Administrators
 • 26.120 posturi

Postat 23 februarie 2012 - 06:48

Foarte interesant, vara...!Intr-adevar, merita luat aminte. Multumim. Cred ca ar trebui sa luam mai in serios posibilitatea de a ne muta la tara unde sa avem o suprafata de teren agricol a noastra, daca mai vrem sa traim.
Nu le stiu pe toate !!!

#15 vara

  Avansat

 • Members
 • 17.685 posturi

Postat 24 februarie 2012 - 06:21

Fata intunecata a ... uleiului de masline!!!
Uleiul de masline a jucat un rol remarcabil in cultura mediteraneana de peste 2.000 de ani, fiind iubit de gurmanzii din toata lumea. Cu toate acestea, industria are secretele ei. Business Insider a rezumat fata intunecata a acesteia in 20 de exemple graitoare.
Cea mai mare parte din mult uzitatul „ulei de masline extravirgin original din Italia” nu e ceea ce pretinde eticheta. Cateodata, acesta nu este extravirgin, cateodata nici italian, iar alteori, nici macar facut din masline. Iata ce trebuie sa stiti despre una dintre cele mai profitabile afaceri din lume, care se poate compara usor cu industria drogurilor:
1. Uleiul de masline este mult mai scump decat alte tipuri de ulei, dar in mod surprinzator, este foarte usor de falsificat.
2. Industria falsa a uleiului de masline pare a fi tot atat de veche ca si cea adevarata. In trecut, comerciantii amestecau uleiul cu untura.
3. In Roma antica, consumul de ulei de masline pe cap de locuitor era de 50 de litri pe an, datorita valorii mari a acestuia, oamenii fiind pregatiti atunci sa cheltuiasca aceeasi cantitate de bani care se da astazi pe petrol.
4. Romanii luau mult mai in serios problema uleiului de masline fals decat se face astazi. Containerele erau marcate cu greutatea uleiului, numele fermei unde s-au presat maslinele, comerciantul care a transportat uleiul si numele celui care a verificat aceste informatii.
5. Industria falsificarii a continuat pana in timpurile moderne. In romanul original „Godfather”, personajul Vito Corleone s-a bazat pe povestea unui mafiot adevarat din industria uleiului de masline, pe nume Joe Profaci.
6. Domenico Ribatti, candva cel mai mare dealer din lume in domeniu, a fost condamnat la 13 ani de inchisoare in anii '90.
7. Odata cu subventiile Uniunii Europe, o dimensiune complet noua s-a adaugat fraudei din industrie. Curtea Europeana a Auditorilor a raportat faptul ca 87% din cazurile de delapidare a fondurilor UE acordate pentru aceasta industrie s-au inregistrat in Italia, in perioada 1985-2000.
8. In paralel, consumul de ulei de masline creste constant cu 37% in sudul Europei si cu 100% in America de Nord.
9. Se crede ca acesti factori au dus la infiltrarea membrilor din organizatii mafiote in industrie, din cauza ca pedepsele pentru falsificare in domeniul alimentelor sunt pe jumatatea celor din business-urile cu droguri.
10. Profiturile sunt comparabile cu cele din contrabanda cu droguri.
11. In 2005, autoritatile italiene au spart o organizatie criminala care detinea 100.000 de litri de ulei de masline fals, valorand aproape 8 milioane de dolari.
12. Mafia din domeniu a dezvoltat metode prin care uleiul fals trecea usor de testele chimice. Testul gustului este mai greu de pacalit, dar metoda a fost foarte putin sustinuta de Uniunea Europeana, din cauza costurilor ridicate.
13. In aprilie 2007, ministrul agriculturii din Italia a recunoscut ca a investigat 787 de producatori din bransa, dintre care 205 au fost gasiti vinovati de falsificare, etichetare falsa si alte infractiuni.
14. In 2007, s-a raportat faptul ca doar 4% din uleiul de masline pe care il exporta Italia era ulei de masline pur italienesc.
15. Italia vinde de trei ori mai mult ulei de masline decat produce.
16. 70% din „uleiul de masline extravirgin” care se comercializeaza este probabil fals.
17. In SUA, o mare cantitate de ulei de masline a carui eticheta spune ca este importat din Italia nu a fost facut din masline din Italia.
18. SUA s-a aliniat standardelor de verificare in domeniu abia anul trecut.
19. De aceea, 50% din uleiul de masline prezent in magazinele din SUA este rezultatul unor fraude.
20. Problema este una serioasa, avand in vedere ca in 1981, nu mai putin de 600 de persoane au murit si alte 25.000 au fost spitalizate in urma cazului denumit „sindromul uleiului toxic”.
Citeste pe larg explicatiile acestor lucruri prin intermediul Business Insider.
veronikaImagine postată
Imagine postată

#16 Gabriel_S

  Admin

 • Administrators
 • 26.120 posturi

Postat 24 februarie 2012 - 07:34

Nici in uleiul de masline nu se mai poate avea incredere. Doamne, in ce lume traim?
Nu le stiu pe toate !!!

#17 ivone

  Membru avansat

 • Members
 • 2.725 posturi

Postat 25 februarie 2012 - 12:59

Vezi postGabisoleil, pe 24 februarie 2012 - 07:34 , a spus:

Nici in uleiul de masline nu se mai poate avea incredere. Doamne, in ce lume traim?

Intr-o lume in care totul este facut in asa fel incat sa fim eliminati incet si sigur. din decor Cu cat ramanem mai putini,cu atat mai bine pentru cei ce urmaresc asta.

#18 Gabriel_S

  Admin

 • Administrators
 • 26.120 posturi

Postat 10 martie 2012 - 11:06

Nu cunoastem tot. Dar, cat cunoastem, ne ajuta sa ne protejam sanatatea, avutul si viata?
Nu le stiu pe toate !!!

#19 vara

  Avansat

 • Members
 • 17.685 posturi

Postat 19 martie 2012 - 09:58

Lipsa Sării din Sange..

O taină ţinută cu mari eforturi şi mulţi bani departe de urechile şi ochii "prostimii".

Excesul de sare, zahăr şi grăsimi, dăunează grav sănătăţii ! Ăsta da avertisment medical! Ce înseamnă exces nu ne explică însă nimeni!!!
La prima citire, exces înseamnă.prea mult, dar raportat la greutatea fiecăruia !!!
Între copilul de 20 de kilograme şi adultul de 80 sau 120 de kilograme... e o marjă de eroare foarte mare, ca să pronunţi exces, sau să recomanzi doar 2, 4 sau 6 g de sare pe zi.
Între omul de la munte... care bea apă puternic magnetizată şi aproape pură şi cel de la şes sau de la oraş care primesc apa cea mai infectă, cel de la munte va "dizolva" si elimina mult mai repede chimicalele!

Nu uitaţi că nu suntem la fel, că nu avem aceeaşi grupa sanguină, că diferă şi RH-ul - purtătorul de oxigen din sange!
Unii au în sânge predominant Cuprul (RH negativ) alţii, cei mai multi, au Fierul (RH pozitiv)!
Nu uitaţi ceea ce mulţi vor să ascundă: orice reacţie a apei cu sarea produce... căldură!!! Sarea formează pricipalul electrolit care, scos din sânge, reduce de... 11 000 de ori viteza transferului informaţional către creier!!!Mai simplu spus, lipsa sării din sânge...prosteşte!!! Intuiţia îmi spune că ăsta este scopul lor real: să devenim legume! La muncă şi înapoi.acasă, la televizor.unde ni se repetă zilnic prostiile astea: excesul de sare zahăr şi grăsimi dăunează grav sănătaţii!
Dar excesul de alcool, tutun şi medicamente? De ce nu se fac campanii la TV cu acest subiect??? De ce nu se fac campanii contra etnobotanicelor ???
Nu este vorba de boală şi moarte, mai ales în rândul tinerilor? Ba da! Dar este vorba şi de bani, de mulţi bani, atât de mulţi încât viaţa copiilor şi a tinerilor...nu mai contează!!! Este vorba de profituri imense, accize şi taxe! Şi în fond este bine să ai multe legume Pentru ca legumele îşi plătesc taxele zilnic! Amintiţi-vă! Ce face medicul prima dată când ajungi în spital? Îţi schimbă regimul alimentar: fără sare!!!!

Adică taie legăturile informaţionale cu creierul, ca să poată trimite medicamentele peste tot în corp. Amorţeşte creierul pentru că altfel, acesta, ar reacţiona imediat la chimicalele administrate! Ar declanşa alergii! Dar zaharul? Zaharul e purtator de un cu totul alt tip de informatii ! Nu vorbim de "clasicul" zahăr alb, tos, chimizat la maxim!!! Vorbim de zaharul natural din fructe sintetizat de natura cu ajutorul apei ! Vorbim de zaharurile multiple din mierea de albine. naturală! Glucoza participă direct la formarea acidului dezoxiribonucleic (ADN) adică a evoluţiei, vitalitatea dvs. si a copiilor dvs., atentia, concentratia, vin din zaharurile naturale! Şi evoluţia dv. Genetică! Grăsimile ?! Să vedem ce spun studiile! Colesterolul ajută la formarea membranelor celulare; la sinteza hormonilor în glandele suprarenale şi în ovar!!! Colesterolul este indispensabil digestiei lipidelor, în urma transformării de către ficat în acid biliar.Nivele joase ale colesterolului induse cu ajutorul medicamentelor, duc la apariţia... depresiei, comportamentului violent, sinucidere, creşterea riscului de infarct miocardic şi mai ales o slabă funcţionare a sistemului imunitar.

În trecut, cineva cu un regim alimentar ce conţinea 300 mg de colesterol pe zi, cu un nivel HDL (colesterol bun) de 35 mg pe decilitru de sânge, era considerat normal. Asta până când, cei de la OMS , au hotărât să schimbe normele! Să le coboare la 200! Imediat, au apărut 36 de milioane de "bolnavi", şi 4,3 de miliarde de dolari pe an, câştig, dintr-un foc!. Între vrăjeala ştiinţifică a unora şi intuiţia lui strămoşească, ciobanul român a ales intuiţia!... tot cu branza sarata, slană, pită, ceapa şi pălincă TRAIESTE ! Nu face exces şi trăieşte mult şi bune... cum aţi vrea sa-şi crească altfel oile, să lupte cu frigul, cu ploile, cu lupii? Şi toate astea până pe la 60-70 de ani... cu cojocul miţos de 40 de kilograme pe umeri şi bata în mână ???
veronikaImagine postată
Imagine postată

#20 o_ea

  Membru avansat

 • Members
 • 6.310 posturi

Postat 20 martie 2012 - 07:33

Cred ca ciobanii astia sunt sanatosi tun, Veronica. Nu sunt hipertensivi, astmatici, reumatici... Cu astfel de articole trecem dintr-o extrema in alta.

1 utilizatori citesc acest topic

0 membrii, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi