Sari la conținut


VACCINUL, O MANA INTINSA PENTRU VIATA SAU UN SUT IN SPATE PENTRU MOARTE?

vaccinul viata moarte virus

366 răspunsuri la acest topic

#361 sieup'aici

  Membru avansat

 • Members
 • 6.676 posturi

Postat 25 iunie 2017 - 10:12

N-or fi simple ciudatenii, dar nici sa facem conspiratii nu este cazul - fara probe.
Doctorul ala zice ce zice in articol si-l iau de bun.
Eram studenta cand am vizitat pe sora mea care era cu baietelul la spitalul...uf, am uitat, un spital renumit de copii, din Bucuresti. A stat acolo cel putin o luna, si tot mult stateau majoritatea copiilor internati acolo, si tot majoritatea erau insostiti de un adult care sa-si ingrijeasca cu adevarat copilul, pentru ce nu era medical: masa, somn, etc. Pe aleile parcului din jurul spitalului(imi amintesc ca era foarte frumos) a aparut o batranica cu un baietel. Sora-mea mi-a spus pe scurt cateva vorbe despre ei, si cu adevarat, nu credeam ca-i realitate: baietelul avea cap ca de animal, mai mult semana a oaie. Pe cap avea blanita nu par, ochii erau foarte laterali, blanita se oprea asa ca un V pe frunte(ca la jucariile alea cu fata de cauciuc) iar fata, desi nu paroasa dar nici piele curata nu era, era plina de ciucurei Nu mai stiu gura cum era, oricum am incercat sa nu ma uit cat sa o fac pe bunicuta inconfortabila-desi sunt sigura ca inima i se sfasia si se obisnuise. Bunicuta statea cu nepotelul mai mult la spital(avea undeva intre 3 si 5 ani, atunci am stiut, acum nu mai stiu) pentru ca era micut dar vorbea bine. Se juca si el ca toti copiii iesiti la aer. Din spate poate nici n-ai fi stiut ce figura monstruoasa se va intoarce catre tine.
Nu stiu daca avea sanse sa traiasca o viata lunga, nu stiu ce s-a putut intampla cu el , dar banui ca d'alde el erau copiii - adultii monstri circari de pe vremuri, sau, stiu si eu, poate ca si in vremurile nostre.Il chema simplu, Gheorghe.

#362 Gabriel_S

  Admin

 • Administrators
 • 26.018 posturi

Postat 25 iunie 2017 - 10:34

Vezi postGabriel_S, pe 24 iunie 2017 - 02:56 , a spus:

Si cele despre care vorbim? :emoticon-0102-bigsmile:
------------

Voi posta mai jos o informatie aparuta astazi... o voi copia impreuna cu imaginile ce o insotesc, sa ramana aici chiar daca la sursa nu ar mai fi de gasit.
Am rugamintea, dupa ce o cititi, sa va spuneti parerea despre ce cititi si vedeti si despre posibilele cauze ale "fenomenului", mai exact acea cauza in care credeti mai mult...

Caz şocant în Africa de Sud: localnicii trăiesc cu frică după ce o oaie a născut o creatură ''jumătate om jumătate animal''
care ar fi ''fost trimisă de diavol'' - http://www.descopera...i143744_s120607

Imagine postatăCredit: Daily Mail

Cei aproximativ 4.000 de rezidenţi şi fermieri ai Lady Frere din Africa de Sud au fost convinşi că vrăjitoria a adus la naşterea creaturii, susţinând că a ''fost trimisă de diavol''. Experţii însă afirmă că acest caz are de-a face cu o infecţie a oii în timpul gestaţiei şi, desigur, creatura nu are o „jumătate umană”.
Dr. Lubabalo Mrwebi a admis că, la prima vedere, mielul care a fost născut mort seamănă cu un om, dar nu are o parte umană, scrie Daily Mail.
„Nu este un om, dar fătul de miel a fost infectat cu Febra Văii Marelui Rift în primele faze ale gestaţiei. Merită menţionat că oaia are 28 de perechi de cromozomi, pe când oamenii au 23 de perechi, fapt care este important pentru spulberarea mitului conform căruia un ovul de oaie şi sperma umană pot duce la o formă de viaţă”.

Imagine postatăCredit: Daily Mail

Aşadar, „mielul difrom prezintă semne care sunt în concordanţă cu o dezvoltare embrionară defectuoasă ca rezultat a unei infecţii virale”.
Doctorul mai adaugă faptul că perioada de gestaţie a oii este de cinci luni, ceea ce înseamnă că această creatură a fost concepută în decembrie sau ianuarie, timp în care ploile abundente au adus la apariţia unui număr mare de ţânţari şi musculiţe care sunt purtătoare de virusuri care cauzează Febra Văii Marelui Rift.

Imagine postatăCredit: Daily Mail

„Circulaţia virusului în sângele mamei a intrat în uter şi în făt, în perioada în care se afla la o stare critică a dezvoltării”.

Butterfly: Ciudatenii! Doamne fereste!
Silvia : N-or fi simple ciudatenii, dar nici sa facem conspiratii nu este cazul - fara probe. Doctorul ala zice ce zice in articol si-l iau de bun.
Silvia, suntem oameni rationali, nu oi...!
Aici nu este vorba de simple ciudatenii! Mai departe, in niciun caz nu cred in contaminarea unei oi cu "virusul Vaii Marelui Rift" si... uite, oameni buni, ce-a iesit!
Nu le stiu pe toate !!!

#363 Gabriel_S

  Admin

 • Administrators
 • 26.018 posturi

Postat 25 iunie 2017 - 10:44

Asa facem si cu vaccinurile...credem tanpeniile unor "specialisti" desi este tot mai evident faptul ca vaccinurile sunt un blestem inca neinteles de societate in toata ticalosia lui!
Nu le stiu pe toate !!!

#364 Butterfly

  Membru avansat

 • Members
 • 9.919 posturi

Postat 26 iunie 2017 - 02:13

Vrei sa dai vina pe vaccin si nu stii cum sa spui??
Imagine postată

#365 Gabriel_S

  Admin

 • Administrators
 • 26.018 posturi

Postat 26 iunie 2017 - 10:57

Dau vina pe "specialistii" care mint ca ar fi vorba de un virus. Restul se intelege... :emoticon-0102-bigsmile:
Nu le stiu pe toate !!!

#366 tudor

  Membru avansat

 • Members
 • 1.031 posturi

Postat 26 iunie 2017 - 11:12

Citat

„Circulatia virusului în sângele mamei a intrat în uter si în fat, în perioada în care se afla la o stare critica a dezvoltarii”.

O idiotenie a unui diletant....
Daca am sti noi in detaliu efectele modificarilor extinse ale informatiei genetice am fi departe....
Nu spun ca nu ar fi posibil, exprim doar certitudinea ca nimeni nu poate deocamdata afrima asa ceva in cunostinta de cauza avand in vedere nivelul cunostintelor noastre in materie.
the only thing i know for sure is that i know nothing

#367 Gabriel_S

  Admin

 • Administrators
 • 26.018 posturi

Postat 29 iunie 2017 - 09:16

Ramane cum am spus: dupa toare observatiile, oaia aceea a fatat un "miel"-mielut, dupa chipul celui ce s-a apropiat de ea nepermis de mult... :emoticon-0102-bigsmile:
Nu le stiu pe toate !!!

1 utilizatori citesc acest topic

0 membrii, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi