Sari la conținut


VACCINUL, O MANA INTINSA PENTRU VIATA SAU UN SUT IN SPATE PENTRU MOARTE?

vaccinul viata moarte virus

372 răspunsuri la acest topic

#1 Gabriel_S

  Admin

 • Administrators
 • 26.117 posturi

Postat 19 aprilie 2012 - 09:05

Imagine postată
- Este vaccinul o mana intisa pentru viata sau este un sut in spate, bine camuflat, pentru moarte?

- Sunteti dispusi sa acceptati vaccinurile sau sunteti impotriva lor?

- Copiii vaccinati sunt mai protejati impotriva imbolnavirilor vizate de vaccinuri sau sunt dezarmati prin slabirea drastica a sistemului imunitar si lasati astfel fara apararea biologica cu care au fost inzestrati de Creator?
Nu le stiu pe toate !!!

#2 Guest_Daniana_*

 • Guests

Postat 20 aprilie 2012 - 10:53

Gripa porcina este o pandemie fabricata mediatic, pentru a elimina o parte din populatie printr-un vaccin obligatoriu.

[post=''][/post]

#3 Guest_Daniana_*

 • Guests

Postat 20 aprilie 2012 - 10:58

De ce il intereseaza pe un informatician incalzirea globala de parca ar fi dusmanul lui personal?... De fapt, dusmanul lui personal este OMENIREA! Pe ea vrea sa o reduca. Si spune pe fata ca vaccinurile si serviciile de santatate pot reduce populatia cu 15% (restul de 75% realizandu-se prin celelalte metode: Codex Alimentarius, plastic, razboaie, etc.)
[post=''][/post]

Personal...nu agreez vaccinurile.....De exemplu..niciodata nu mi-am facut macar un antigripal..Nu ca as fi detinut atunci..la inceputuri..informatii...Pur si simplu din instinct...Dar..precum am fost incitata aici sa ma informez...cred ca este o problema importanta...vitala..

#4 clau

  Membru avansat

 • Members
 • 4.663 posturi

Postat 20 aprilie 2012 - 03:32

Nici eu nu mi-am facut niciodata vaccinuri si ma felicit pentru asta. (bineinteles, in afara de cele "obligatorii", din timpul scolii, cand nimeni nu ne intreba daca vrem sau nu). Exista tot mai multe voci care spun ca acesta e un mod de-a decima populatia.

#5 Gabriel_S

  Admin

 • Administrators
 • 26.117 posturi

Postat 20 aprilie 2012 - 07:17

Un vaccin este fabicat pe baza de virusuri. Aceste virusuri sunt prevalate(colectate) de la persoanele bolnave, din zonele cele mai afectate ale corpului acestora. Apoi virusurile sunt introduse in animale astfel ca acestea sa fie infectate cu ele. Cand animalele, astfel contaminate, s-au infectat si au format focare de infectii, inainte de a muri sau, uneori imediat dupa ce au murit, din focarele de infectii se colecteaza din nou virusurile care au provocat imbolnavirea, respectiv moartea animalelor. Aceste virusuri prevalate de la animalele bolnave sunt dusi in laboratoarele in care se prepara vacinurile. Aici sunt introdusi impreuna cu substantele specifice(unele la fel de letale ca si virusurile respective...cum ar fi, intre altele, mercurul) in componenta vaccinurilor. Se presupune ca aceste virusuri colectate de la animale ar fi mai slabe decat cele colectate de la om(de aceea se procedeaza la infectarea voita a animalelor!!!) si astfel corpul vaccinat ar putea sa le infranga creand anticorpi care apoi, si pe viitor vor fi eficienti impotriva unor eventuale infectii cu virusul respectiv.
Totul este o mizerie grosolana. Toate cercetarile serioase au demonstrat ca numarul de infectii cu un anume virus, la o populatie nevaccinata a fost incomparabil mai mic decat numarul de contaminati cu acelasi virus la o populatie vaccinata contra virusului respectiv.
Nu le stiu pe toate !!!

#6 Gabriel_S

  Admin

 • Administrators
 • 26.117 posturi

Postat 20 aprilie 2012 - 07:31

Una dintre cele mai documentate carti despre Vaccinuri pe care am citi-o: "Vaccinarea, eroarea medicala a secolului"
Merita sa o cumparati si sa o cititi. Vad ca deja s-a mai ieftinit putin.
http://www.edituraex...o&products_id=4

Vaccinarea: Eroarea Medicala a Secolului

Producătorii de vaccinuri, ajutaţi de corpul medical, care a acceptat aproape fără nici un fel de rezervă sau comentarii principiul vaccinării, au atins adevărate culmi în ce priveşte dezinformarea şi minciuna. Un fapt de neimaginat în istoria umanităţii: să faci oamenii să creadă în eficacitatea şi lipsa de efecte secundare negative a acestui principiu inventat de Jenner şi însuşit de Pasteur, deşi nu are nici un fundament ştiinţific serios.

Imunologia modernă demonstrează, din contra, că actul vaccinal constituie o lezare gravă a integrităţii sistemului imunitar a persoanelor vaccinate, făcând din acestea veritabile rezervoare de viruşi.
Viruşi şi retroviruşi deveniţi pasivi de-a lungul evoluţiei, se găsesc în stare latentă în toate organismele animale şi umane, pierzându-şi o parte din capitalul lor genetic sau enzimatic.
Introducerea în organism (prin vaccinare) a viruşilor vii sau atenuaţi, îi pot permite acestuia să reconstituie acest capital şi să dobândească deci o virulenţă nouă sau să creeze din bucăţi un virus sau un retrovirus hibrid. Aceasta se numeşte recombinare genetică. (HIV - ul este fără îndoială fructul unei astfel de recombinări).
Deşi accidentele provocate de vaccinuri sunt nenumărate, ele sunt trecute sub tăcere.
Se ştie astăzi, la 100 de ani după moartea sa, că Pasteur a fost un geniu al trişării, al plagiatului, al trucării statisticilor, al traficului de influenţă, al publicităţii bine regizate, iar diversele sale experienţe vaccinale erau trucate, după cum au mărturisit chiar colaboratorii săi.
Această carte stabileşte adevărul despre acest personaj şi demonstrează, prin studiul principalelor vaccinări, inutilitatea şi chiar pericolul lor.
În sfârşit, cititorul va afla despre cârdăşia farmaco-medico-politică care dezinformează publicul şi predică vaccinarea doar pentru a profita financiar. De asemenea, va afla de ce vaccinarea a devenit un fel de act de credinţă într-o religie ale cărei dogme sunt false şi ale cărei mari preoţi sunt producătorii de vaccinuri şi corpul medical.

Cine este Louis de BROUWER?
- Doctor in medicina, specialist in biologie moleculara si in homeopatie.
- Titular al unui certificat international en ecologie umana.
- Vice presedintele Ligii Internationale de Medici Anti Vivisectie LIMAV, liga fondata in Elveti care regrupeaza peste 1600 de medici din peste 66 de tari din lume.
- Fondatorul ascociatiei ADEPAM (Asociatia de lupta impotriva poluarii alimentare si farmaceutice) care regrupeaza mai multe de 3700 de adepti in Franta.
- Membru al Comitetului Director al Societatii Internationale de medici pentru Ecologie - Elvetia - care regrupeaza peste 45 000 de medici la nivel international in peste 102 de natiuni.
- Conferentiar international, participa la conferinte in toata Europa.
- Delegat al ISDE pentru UNESCO.
- Nominalizat la 6 noiembrie 1991 ca "International Special Consultant for Health and Ecology AIEWP-ONU-UNESCO - responsabil de cercetari". In aceasta functie a dirijat multiple misiuni in strainatate privind probleme de sanatate si ecologie.
Nu le stiu pe toate !!!

#7 Gabriel_S

  Admin

 • Administrators
 • 26.117 posturi

Postat 20 aprilie 2012 - 07:36

Vezi postclaucristi, pe 20 aprilie 2012 - 03:32 , a spus:

Nici eu nu mi-am facut niciodata vaccinuri si ma felicit pentru asta. (bineinteles, in afara de cele "obligatorii", din timpul scolii, cand nimeni nu ne intreba daca vrem sau nu). Exista tot mai multe voci care spun ca acesta e un mod de-a decima populatia.
Nici o forma de vaccin, la nici o varsta, nu ar mai trebui acceptata. Totul nu este altceva decat o crima, un genocid legalizat.
Nu le stiu pe toate !!!

#8 ivone

  Membru avansat

 • Members
 • 2.725 posturi

Postat 21 aprilie 2012 - 03:59

Afirmatii socante.......Bill Gates
Intr-o recenta prezentare la o conferinta TED, miliardarul Microsoft Bill Gates, care a donat sute de milioane de dolari pentru noi vaccinuri, vorbeste despre problema emisiilor de CO2 si efectele sale asupra schimbarilor climatice. El prezinta o formula de urmărire a emisiilor de CO2, dupa cum urmeaza: CO2 = P x S x E x C, unde:
P = Persoane / locuitori ai globului
S = Servicii/ persoana
E = energie/ servicii
C = CO2 / unitate de energie
Apoi, el adauga faptul ca, in scopul de a ajunge la 0 cu nivelul de CO2, "probabil unul din factorii acestei inmultiri ar trebui sa fie aproape de zero." Ca urmare a acestei concluzii, Bill Gates incepe sa descrie modul in care primul numar - P (pentru persoane) - ar putea fi redus. El spune: "Lumea de azi are 6.8 miliarde de oameni ... numar ce va ajunge pană la aproximativ 9 miliarde. Acum, daca facem o treaba foarte buna cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sanatate reproductiva, am putea, cel mai probabil, sa reducem acest numar cu 10 sau 15%. " Puteti urmari aceste afirmatii in limba engleza la: http://www.naturalne...Bill_Gates.html

Reducerea populatiei lumii prin vaccinuri
Aceasta declaratie a venit din partea lui Bill Gates fara urma de ezitare, fara a se balbai sau a da vreun semn ca face o gresala de exprimare. Se pare ca a fost o parte deliberata si calculata dintr-o prezentare bine dezvoltata si coerenta.
Deci, ce inseamna urmatoarea afirmatie a lui Bill Gates "daca facem o treaba foarte buna cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sanatate reproductiva, am putea, cel mai probabil, sa reducem aceste numere cu 10 sau 15%? "
In mod evident, aceasta afirmatie implica faptul ca vaccinurile sunt o metodă de reducere a populaţiei. La fel si "serviciile de ingrijire a sanatatii", despre care toti cititorii NaturalNews deja stiu ca sunt, de fapt "servicii de perpetuare a bolilor" si aduc mai multe prejudicii decat ajuta oamenii.

Cum pot fi utilizate vaccinurile in asa fel incat sa duca la reducerea populatiei lumii?
In cazul in care vaccinurile sunt utilizate in scopul reducerii populatiei, exista doar trei moduri reale in care acestea ar putea fi, teoretic, "eficiente" din punctul de vedere al celor care doresc sa reduca populatia globului:
1) Ar putea ucide oamenii incet, intr-un mod care trece neobservat, efectele aparand poate peste 10 - 30 de ani, prin accelerarea unor boli degenerative.
2) S-ar putea reduce fertilitatea si, prin urmare, rata natalitatii in intreaga lume ar scadea, reducand astfel populatia lumii pentru mai multe generatii succesive. Aceasta metoda prin care e provocata "moartea lenta" ar putea parea mai acceptabila pentru oamenii de stiinta care doresc sa vada populatia mondiala in scadere, dar nu au destul curaj sa ucida oamenii direct, prin medicina conventionala. Exista deja dovezi ca vaccinurile pot provoca avorturi spontane http://www.truthistr...orld-population
3) Vaccinurile ar putea creste rata de deces in cazul unei viitoare pandemii. Teoretic, eforturile de vaccinare pe scara larga ar putea fi urmate de o eliberare deliberata a unei tulpini de gripa extrem de virulenta, cu o rată de mortalitate ridicata. Aceasta abordare a vaccinurilor ca "arme biologice"ar putea duce la uciderea a milioane de oameni al caror sistem imunitar a slabit ca urmare a vaccinarilor anterioare.
Fundatia Bill si Melinda Gates
Poate ca nu intamplator, Fundatia Bill si Melinda Gates a canalizat sute de milioane de dolari in programe de vaccinare destinate oamenilor din intreaga lume. Unul dintre aceste programe este destinat cercetarii si dezvoltarii de "vaccinuri activate de sudoare", care ar putea utiliza nano-materiale cu invelisuri speciale pentru a transmite vaccinurile in organismul uman fara a utiliza injectiile.
Mai interesant, fundatia sa a investit, de asemenea, milioane de dolari in tehnologii de sterilizare care au fost numite solutii de "castrare temporara".
http://www.scribd.co...-Nanotechnology
Se pare ca actiunile Fundatiei Gates sunt in totala concordanta cu formula pentru reducerea emisiilor de CO2 pe care a mentionat-o Bill Gates in discursul sau de la conferinta TED:
CO2 = P x S x E x C.
Prin reducerea natalitatii (prin tehnologiile sterilizare) si cresterea penetrarii vaccinurilor catre intreaga populatie a lumii, scopul sau declarat de reducere a populatiei globale cu 10 pana la 15% ar putea fi atins in doar cativa ani.
Cine va ramane in viata? Oamenii inteligenti
Lucru interesant despre toate acestea este faptul ca aceasta campanie de reducere a populatiei la nivel mondial prin intermediul vaccinurilor nu va avea impact asupra oamenilor care le vor evita in constient. Iar acei oameni sunt, in general, mai inteligenti decat media, oameni capabili, care au de fapt o capacitate sporita de a duce mai departe civilizatia umana prin analiza serioasa a lucrurilor.
In cazul în care umanitatea se va salva de la distrugerea proprie si va deveni o specie competitiva in univers, uciderea membrilor mai putin inteligenti ai societatii ar putea parea, pentru cei ce conduc lumea, o abordare perfect rezonabila. Nu sunt de acord cu aceasta abordare, dar poate fi exact ceea ce gandesc ei.
Oricum, decizia de a primi un vaccin antigripal sezonier este, fara indoiala, o dovada ca ati picat un fel de test de IQ universal, indiferent daca demararea acestei testari este sau nu intentia reala a celor ce influenteaza lumea, cum e Bill Gates. Mai important, aceasta este si o tradare a propriei biologii, deoarece aceasta indica faptul ca nu aveti incredere in capacitatea propriului dvs. sistem imunitar de a va proteja chiar si de infectii usoare.
Incercati sa nu fiti printre cei 10 - 15% care sunt sacrificati prin intermediul programelor de vaccinare la nivel mondial!

Fiti sanatosi si intelepti si veti supravietui eforturilor de depopulare a lumii, care fac victime in randul ganditorilor conventionali ce nu au suficienta inteligenta cat sa puna la indoiala ce li se spune sa faca de catre propriile guverne corupte.

#9 clau

  Membru avansat

 • Members
 • 4.663 posturi

Postat 21 aprilie 2012 - 09:19

Supra-vaccinarea este o practică comună în prezent în America. Copii americani sunt supusi la 29 de vaccinuri până la vârsta de doi ani. Acest lucru înseamnă ca un pic de boală este injectata incontinuu, in copii mici, tocmai în anii lor de formare!
Medicii veterinari nu au sprijinit vaccinarea repetata la câini, din cauza efectelor secundare observate.!!

#10 valericanicolescu

  Membru avansat

 • Members
 • 693 posturi

Postat 21 aprilie 2012 - 09:29

"Veghiati ca potrivnicul vostru diavolul,da tarcoale ca un leu si cauta pe cine sa inghita"
Oamenii zilelor noastre sant loviti din toate partile,daca mai stam in picioare,stam prin puterea lui Dumnezeu.Marire si slava Lui.Amin.

#11 Gabriel_S

  Admin

 • Administrators
 • 26.117 posturi

Postat 21 aprilie 2012 - 10:15

Amin!...Vali.
******************
In sfarsit un specialist din Romania vorbeste(ahn1n1)!
Pofesor Universitar Doctor PETRU CALISTRU (de la Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Tropicale "Dr. Victor Babes")

TOT SISTEMUL SANITAR MONDIAL ESTE PUS IN SLUJBA BIG PHARMA. TOTUL ESTE UN JOC ECONOMIC MONDIAL

Dr. PETRU CALISTRU: Acum nu se mai cuceresc tarile cu sabia, ci economic, fortandu-le sa achizitioneze si ceea ce nu trebuie. Tot sistemul
sanitar mondial nu mai este pus in slujba individului, ci a producatorilor de medicamente si echipamente medicale
Romania libera, 17 dec. 2009:
Asigurarile sociale, virusate de A/H1N1.
Pentru ca ordinele Organizatiei Mondiale a Sanatatii, anume de imunizare a cel putin 20% din populatie impotriva virusului A/H1N1, trebuie respectate si nicidecum comentate, Ministerul Sanatatii cauta tot felul de metode de convingere a romanilor ca trebuie sa se vaccineze.Ultima metoda o constituie amenintarea cu suportarea tratamentului din buzunarul propriu de catre toti cei care nu se vor vaccina, dar se vor imbolnavi de gripa porcina.[...]
Eu nu ii vaccinez pe romani cu forta, dar, daca se imbolnavesc, ii voi obliga sa-si plateasca tratamentul. In conditii de pandemie, eu inteleg sa ii protejez si singura metoda este vaccinarea. Eu am un singur obiectiv, sa reduc numarul de decese din cauza gripei porcine si altceva nu ma intereseaza, ne-a mai spus profesorul Streinu-Cercel.

Afirmatiile secretarului de stat sunt deja uluitoare, mai ales ca o lege, cea a asigurarilor sociale de sanatate, nu se poate modifica printr-un ordin de ministru, chit ca se motiveaza prin pandemie si se face trimitere chiar la Codul Penal. Mai direct spus, romanii care se vor imbolnavi de gripa porcina sunt deja asimilati cu infractorii si, daca vor avea acest ghinion, vor fi obligati sa-si plateasca spitalizarea, autoritatile medicale asigurand doar asistenta medicala, cum a subliniat profesorul Cercel.

Ceea ce uita secretarul de stat este ca, in decurs de doua saptamani, sfarsitul lunii noiembrie si inceputul lunii decembrie, s-au inregistrat 22 de decese pe motiv de complicatii generate de gripa sezoniera. De ce pentru aceasta nu se face aceeasi reclama a vaccinurilor? Simplu, pentru ca nu aceasta este prioritatea OMS. Masurile propuse de profesorul Cercel sunt contrazise de prof. dr. Petru Calistru de la Institutul de Boli Infectioase Victor Babes din Capitala, care subliniaza ca in Romania avem de-a face doar cu a respecta ordinele venite din afara tarii. Nu se poate asa ceva si nici nu are cum. Legea asigurarilor de sanatate nu poate fi stearsa cu buretele. Nu putem pe date statistice sa facem seroepidemiologie. Diagnosticul de gripa A/H1N1 este riguros, centralizat si sunt necesare teste, deci nu se poate renunta la testari pe motiv ca ar fi bani cheltuiti aiurea.

De fapt, este vorba de a respecta ordinele de la OMS. Daca acest organism a stabilit ca 20% din populatie trebuie sa fie protejate (ca restul de 80% pot sa moara, nu?), atunci trebuie sa ii intelegem si pe cei de la Ministerul Sanatatii. E limpede ca aceste vaccinuri trebuie consumate, sa nu ramana cu ele neutilizate. Acum nu se mai cuceresc tarile cu sabia, ci economic, fortandu-le sa achizitioneze si ceea ce nu trebuie. Tot sistemul sanitar mondial nu mai este pus in slujba individului, ci a producatorilor de medicamente si echipamente medicale. Nu mai exista grija fata de individ, ci doar de stimulare a consumului. Una este sa tratezi un pacient care are nevoie si alta sa arunci cu antivirale si sa lasi insa oamenii fara de nici unele, fara mancare, o locuinta incalzita etc.

Totul este un joc economic mondial. Este suficient sa ne uitam si sa vedem ca presedintele Obama este cel mai inversunat agent de vanzari din lume pentru vaccinul impotriva gripei porcine, iar presedinta OMS era chiar fericita cand a anuntat ca exista pandemie. Aceasta gripa nu a aparut acum, unele studii japoneze arata ca virusul gripal A/H1N1 este de cel putin 30 de ani, poate chiar 100 ne-a declarat profesorul Calistru. Diagnostic statistic prin modele matematice. Potrivit MS, in ultimele 24 de ore au fost confirmate 81 de cazuri noi de gripa cu virusul A/H1N1 si s-au inregistrat doua decese la persoane cu boli asociate. In total este vorba de 4.485 de cazuri de gripa A/H1N1, dintre care 27 de decese, ceea ce inseamna o rata a fatalitatii de 0,52%.

Curios este insa cum MS mai spune ca se tot confirma noi cazuri de gripa A/H1N1 daca secretarul de stat Streinu-Cercel spune ca inca de saptamana trecuta a oprit testele pentru depistarea gripei porcine? Se pare ca si atunci cand este vorba de viata unui om, MS se foloseste doar de date statistice si modele matematice in stabilirea diagnosticului
CV-ul Prof. Dr. Petru Calistru:
http://www.cdt-babes...istru_petre.htm
SURSA:
http://www.razbointr...onomic-mondial/
Nu le stiu pe toate !!!

#12 clau

  Membru avansat

 • Members
 • 4.663 posturi

Postat 30 aprilie 2012 - 11:12

Afirmatii socante.......Bill Gates
Intr-o recenta prezentare la o conferinta TED, miliardarul Microsoft Bill Gates, care a donat sute de milioane de dolari pentru noi vaccinuri, vorbeste despre problema emisiilor de CO2 si efectele sale asupra schimbarilor climatice. El prezinta o formula de urmărire a emisiilor de CO2, dupa cum urmeaza: CO2 = P x S x E x C, unde:
P = Persoane / locuitori ai globului
S = Servicii/ persoana
E = energie/ servicii
C = CO2 / unitate de energie
Apoi, el adauga faptul ca, in scopul de a ajunge la 0 cu nivelul de CO2, "probabil unul din factorii acestei inmultiri ar trebui sa fie aproape de zero." Ca urmare a acestei concluzii, Bill Gates incepe sa descrie modul in care primul numar - P (pentru persoane) - ar putea fi redus. El spune: "Lumea de azi are 6.8 miliarde de oameni ... numar ce va ajunge pană la aproximativ 9 miliarde. Acum, daca facem o treaba foarte buna cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sanatate reproductiva, am putea, cel mai probabil, sa reducem acest numar cu 10 sau 15%. " Puteti urmari aceste afirmatii in limba engleza la: http://www.naturalne...Bill_Gates.html

#13 Gabriel_S

  Admin

 • Administrators
 • 26.117 posturi

Postat 30 aprilie 2012 - 03:41

10-15% este o cifra foarte blanda. Eu am citi in alte documentare ca se vorbeste de reducerea populatiei lumii la mai putin de 1 miliard de locuitori.
Iar vaccinurile sunt cea mai alba si in acelasi timp legala forma de ucidere a populatiei lumii.
Nu le stiu pe toate !!!

#14 clau

  Membru avansat

 • Members
 • 4.663 posturi

Postat 02 mai 2012 - 07:58

Le-om duce pe toate cele care ni-s date sa le ducem. Nu ne ataca cu vaccinurile, dar poate reusesc sub alte forme. Cine stie ce mai inventeaza?

#15 Gabriel_S

  Admin

 • Administrators
 • 26.117 posturi

Postat 02 mai 2012 - 08:52

Hrana pe care o cumparam...este un alt mijloc prin care pot face mult rau consumatorilor.
Nu le stiu pe toate !!!

#16 vara

  Avansat

 • Members
 • 17.685 posturi

Postat 03 mai 2012 - 05:22

Vezi postGabisoleil, pe 02 mai 2012 - 08:52 , a spus:

Hrana pe care o cumparam...este un alt mijloc prin care pot face mult rau consumatorilor.

da, asa este, si apa la fel din pacate....
veronikaImagine postată
Imagine postată

#17 Gabriel_S

  Admin

 • Administrators
 • 26.117 posturi

Postat 03 mai 2012 - 08:37

Poate este bine sa stim si asta:


POLUAREA PRODUSĂ DE AVIOANE
Sursele de poluare a aerului.
Înţelegem prin poluarea aerului prezenţa în atmosferă a unor substanţe străine de compoziţia normală a aerului care, în funcţie de concentraţie şi/sau timpul de acţiune, provoacă tulburări alesănătăţii omului, creează disconfort populaţiei dintr-un teritoriu, afectează flora şi fauna saualterează mediul de viaţă al omului.
Într-un an, în lume mor în accidente de avion cca 1.000 de persoane. Se estimează însă că numărul deceselor cauzate de poluarea produsă de avioane este de 10 ori mai mare.Emisiile toxice ale avioanelor declanşează boli respiratorii şi cardiovasculare. Până recent se credea că emisiile avioanelor poluează strict zona pistelor de decolare/aterizare. Un studiu realizat în 2009 de Massachusetts Institute of Tehnology, un institut specializat în cercetări climatice, a reliefat însă două aspecte: în primul rând, zona poluată din jurul aeroporturilor este mult mai mare (se întinde pe o rază de 15-20 km) şi, în al doilea rând, emisiile de la înălţime distrug stratul de ozon şi accentuează efectul de seră. În plus, aceste emisii se deplasează odată cu masele de aer, astfel încât avioanele de deasupra Europei ajung să polueze de fapt India şi China. Per total, cele cca 30.000 de avioane de pasageri aflate în uz în acest moment generează 600 de milioane de tone de dioxid de carbon în fiecare an. Un avion care decolează produce la fel de multe emisii toxice ca un autoturism care ruleaza 40.000 km. În Europa, politicile de reducere a acestor emisii există şi, în principiu, ele ar da rezultate, dar din păcate efectele lor sunt anulate de creşterea masivă a traficului aerian.Oamenii vor să zboare şi companiile aeriene fac tot posibilul sa ţină pasul cu această cerere, oferind curse noi în fiecare an. În Marea Britanie, de exemplu, într-un singur an s-au înregistrat 5.853 de curse noi, unele pe distanţe sub 250 km. Sau, un alt indicator sugestiv:Ryanair, compania cu cei mai mulţi călători din lume, achiziţionează un Boeing 747 de 189 de locuri la fiecare 12 zile.
Nu le stiu pe toate !!!

#18 cristina_cris2008

  Membru avansat

 • Members
 • 324 posturi

Postat 04 mai 2012 - 08:40

Dar ce parere aveti despre vaccinarea obligatorie a copiilor de pana la 2 ani? Eu cred ca si acestea au rolul lor.Cati parinti nu si-au vaccinat copiii, considerand acest lucru un pericol pentru viata acestora?

#19 o_ea

  Membru avansat

 • Members
 • 6.310 posturi

Postat 04 mai 2012 - 09:07

Cu siguranta au rostul lor, nu-mi amintesc sa fi avut probleme cu copilul meu pt ca l-am vaccinat.Am evitat sa-i fac un vaccin antigripal pt ca a fost un copil robust, pt ca am considerat ca fiind sanatos, o gripa nu-l omoara, ba chiar avea resurse pt a lupta cu virusii. Dar in cazul tuberculozei, hepatitei,poliomielitei, rujeolei...cred ca mai sunt cateva...nu as fi riscat sa nu-l vaccinez, la fel as proceda si acum.

#20 cristina_cris2008

  Membru avansat

 • Members
 • 324 posturi

Postat 04 mai 2012 - 09:45

La fel si eu am facut, am urmat intocmai schemele de vaccinat. Fara manifestari secundare, febra, disconfort sau altele...La fel ca tine am procedat si cu antigripalul, am considerat ca sunt sanatosi si pot lupta singuri cu o eventuala viroza, mai ales ca se stie ca vaccinand copilul cu o anumita tulpina a virsului gripal poate contacta o gripa din alta tulpina, asa ca ...mai mare deranjul... :emoticon-0100-smile: In privinta vaccinului anti HPV sunt sceptica si n-o sa-mi vaccinez fetita.

1 utilizatori citesc acest topic

0 membrii, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi