Sari la conținut


LUMEA NOASTRA, INCOTRO? CATRE CE NE INDREPTAM SI UNDE URMEAZA SA AJUGEM?

Lumea Viitorul Criza NouaOrdine Mondial

825 răspunsuri la acest topic

#1 Gabriel_S

  Admin

 • Administrators
 • 26.018 posturi

Postat 04 aprilie 2012 - 09:04

Ne indreptam catre mai bine sau ne indreptam catre mai rau? Ce ne asteapta in viitorul apropiat?
Iata care sunt gandurile si planurile "greilor" lumii:

Populaţia lumii trebuie REDUSĂ cu 50%. Numai aşa naţiunile vor intra în Noua Ordine Mondială". Declaraţiile care te vor şoca
Imagine postată
Foto: thechangingwar.blogspot.com
Citate ale unor oameni celebri, respectaţi de întreaga omenire ridică multe semne de întrebare. Teoriile conspiraţiei cu privire la viruşii concepuţi în laborator pentru decimarea omeniri ar putea fi adevărate dacă ar fi să considerăm ca adevărate vorbele acestor oameni.

Roosevelt, Grobaciov, Kissinger, Rockeffeler sau chiar Bill Gates au făcut mai multe declaraţii îngrijorătoare, care au fost cuprinse într-un material cel puţin interesant.
Declaraţiile oamenilor care conduc lumea:

"Graviditatea ar trebui să fie o crima împotriva societăţii, cu excepţia cazului în care părinţii deţin un permis de la guvern. Toţi potenţialii părinţi ar trebui să fie indemnati la a folosi produse chimice contraceptive, guvernul furnizand antidoturi cetăţenilor alesi pentru fertilizare" - David Brower, directorul executiv Sierra Club

"Societatea nu face nicio afacere, dacă permite degeneraţilor să-şi perpetueze specia" - Theodore Roosevelt

"O populaţie totală mondială de 250-300 de milioane de persoane, cu 95% mai puţin decât în prezent, ar fi ideală"
- Ted Turner, intr-un interviu pentru revista Audubon.

"Există o singură temă în spatele eforturilor noastre: trebuie sa reducem nivelul populaţiei. Iar guvernele trebuie sa ne foloseasca metodele pentru a obtine rezultate curate si frumoase, sau vor primi mizeria pe care o avem în El Salvador, sau în Iran sau în Beirut. Populaţia este o problemă politică. Odată ce populaţia este scapata de sub control, este nevoie de guvern autoritar, chiar fascist, pentru reducerea ei.... Programul nostru în El Salvador nu a functionat. Nu am avut infrastructura care să-l susţină. Au fost al naibii de multi oameni ... Pentru a reduce într-adevăr populaţia, rapid, va trebui să trimiteti toţi bărbaţii la luptă şi sa ucideti un număr semnificativ de femei fertile ...Cel mai rapid mod de a reduce populatia este prin foamete, ca şi în Africa, sau prin boli cum ar fi Moartea Neagra " - Thomas Ferguson, Departamentul de Stat pentru Populaţie.

"În căutarea unui nou duşman care să ne unească, ne-a venit ideea cu poluarea, ameninţarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea şi potrivirea proiectelor de lege dupa ele.... Dar , uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele de cauze. Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenţia umană şi numai prin schimbarea atitudinilor şi a comportamentului oamenilor acestea pot fi depăşite. Atunci inseamna ca inamicul real este chiar umanitatea"- Alexander King, Bertrand Schneider - Fondator şi respectiv secretar, Clubul de la Roma, „Prima revoluţie globală" Pag 104-105, 1991.

"Un cancer este o multiplicare necontrolată a celulelor, iar explozia demografică este o multiplicare necontrolată de oameni ... Noi trebuie să mutam eforturile noastre de la tratarea simptomelor la extirparea cancerului. Operaţiunea va cere multe decizii aparent brutale şi lipsite de inimă" - Paul Ehrlich , profesr la Stanford,în cartea : „Bomba numita Populaţie"

"Eu cred că suprapopularea umană este problema fundamentală pe Pământ astăzi. Noi, oamenii, am devenit o boala: „Virusul-Om". Primele mele trei obiective principale ar fi : reducea populatiei umane la aproximativ 100 de milioane în întreaga lume, distrugerea infrastructurii industriale şi in al treilea rand sa vad cat mai multe zone pustii"
- Dave Foreman

"Noi trebuie să vorbim mai clar despre sexualitate, contracepţie, despre avort, despre valoarea controlului populatiei, deoarece, pe scurt, criza ecologică este criza populaţiei. Reduceti populaţia cu 90%, iar apoi nu vor mai mai fi suficienti oameni pentru a face atat de multe daune ecologice" - Mihail Gorbaciov

"Depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe faţă de lumea a treia, pentru că economia SUA va necesita cantitati tot mai mari de minerale din străinătate, în special din ţările mai puţin dezvoltate. Persoanele în vârstă sunt consumatori inutili. Populaţia lumii trebuie să fie redusa cu 50%" - Dr. Henry Kissinger

"Suntem pe punctul de a realiza o transformare la nivel mondial. Tot ce avem nevoie este o criza majora credibila şi naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială" - David Rockefeller

"Nimeni nu va intra în Noua Ordine Mondială decat in cazul în care el sau ea va face o promisiune pentru a se închina lui Lucifer. Nimeni nu va intra în New Age cu excepţia cazului în care el va lua o iniţiere luciferica"
- David Spangler, director al Iniţiativei Planetare, Organizaţia Naţiunilor Unite si unul din fondatorii curentului New Age

"Astăzi lumea are 6.8 miliarde de oameni (declaraţia a fost făcută în urmă cu câţiva ani). Si ar putea creste până la aproximativ nouă miliarde. Acum, dacă am face o treabă foarte eficienta cu noile vaccinuri, cu asistenţa medicală, cu serviciile de sănătate si control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la suta..!"
- Bill Gates
Nu le stiu pe toate !!!

#2 Gabriel_S

  Admin

 • Administrators
 • 26.018 posturi

Postat 04 aprilie 2012 - 09:08

Simtiti ca trebuie sa dati crezare acestor informatii?
Credeti ca aceasta este directia spre care ne indreptam noi si ai nostri urmasi?
Avem dovezi si argumente care ne conduc sa credem informatii ca cele de mai sus sau, dimpotriva, dovezile si argumentele sunt de asa natura incat ne fac sa credem ca astfel de stiri tin doar de diversiune?
Nu le stiu pe toate !!!

#3 monica

  Membru avansat

 • Members
 • 5.651 posturi

Postat 04 aprilie 2012 - 02:45

gabi, te rog eu mult nu mai posta astfel de poze.... ma infioara si ma intristeaza fff mult....
sunt si raman....monica!

#4 ivone

  Membru avansat

 • Members
 • 2.725 posturi

Postat 04 aprilie 2012 - 05:27

Ne intristeaza Monica intr-adevar,dar ..este adevarat din pacate.Nu mergem spre nimic bun sau bine.Cred ca multi incomodam pe foarte putini care ar dori o portie cat mai mare din aceasta planeta.Ei cu siguranta stiu de ce si cum sa se fereasca de tot ce poate scurta viata omului,incepand de la alimente si terminand cu medicamente.In fiecare s-au adus asa zisele " imbunatatiri"(E-uri si alti compusi chimic nocivi) care stimuleaza si mai mult papilele gustative pana la un fel de dependenta oarba de a le tot cumpara mereu ,dar care iti scurteaza incet dar sigur firul vietii.Medicamentele la fel, dar in alt mod,fiind suficient uneori sa creezi stari de panica pentru a fi sigur de reusita vanzarii unor vaccinuri sau medicamente chiar,care pe o parte fac bine,dar pe cel putin noua parti rau si care duc la acelasi final trist mai devreme decat ne asteptam...
Te ingrozesti cand vezi si la t.v. ca produsele lactate practic nu au ....lapte in marea majoritate a derivatelor lor.Branza topita ,ati vazut si voi(care ati urmarit t.v-ul) cate E-uri foarte toxice contine si lapte deloc..Apoi carnea,care-i imbacsita si umflata cu tot felul de solutii pentru a avea culoare atractiva ochilor si e-uri din belsug pentru un gust placut....Vegetale...traiasca modificarile genetice.. erbicitele..ingrasamintele deloc naturale....care nu duc nici ele la nici un rezultat bun.Apa si ea tratata in felul ei dar nu stim exact cum si cum alta varianta multi dintre noi nu au decat sa o foloseasca pe cea de la retea,a mai ramas aerul care-i atat de poluat si imbacsit cu tot ce este rau..... asa incat la nimic bun sau inspre mai bine nu ma pot sa ma gandesc in viitor ...

#5 Guest_Daniana_*

 • Guests

Postat 04 aprilie 2012 - 05:41

Un subiect foarte tare...Eu il iau ca informatie si ma infior...sincer...Oare..ce putem face noi, oamenii simpli..care de obicei suntem manipulati si pusi la munca?
Informatia corecta a devenit marfa valoroasa.....Vom beneficia de ea? Doar Dumnezeu mai poate schimba ceva cu adevarat.

#6 clau

  Membru avansat

 • Members
 • 4.663 posturi

Postat 07 aprilie 2012 - 11:19

Reducerea populatiei a inceput demult prin introducerea unor substante in alimente care conduc inevitabil la sterilitate.E simplu si eficient din punctul lor de vedere.

#7 monica

  Membru avansat

 • Members
 • 5.651 posturi

Postat 11 aprilie 2012 - 02:15

Citat


sunt si raman....monica!

#8 valericanicolescu

  Membru avansat

 • Members
 • 693 posturi

Postat 12 aprilie 2012 - 10:40

Ne putem indrepta catre Dumnezeu si ajungem in lumina.Ne putem indrepta catre diavol si ajungem cenusa.Alegerea ne apartine.Pacea si harul sa fie cu voi cu toti.

#9 Gina

  Membru avansat

 • Moderators
 • 4.305 posturi

Postat 12 aprilie 2012 - 09:24

E adevarat Valerica , alegerea ne apartine, dar important e sa iesim din haosul in care ne aflam. CUM ????
Multi suntem nepasatori ,superficiali si deloc interesati incotro ne indreptam.Am devenit din ce in ce mai rai, individualisti si fara pic de inima.Nu ne mai intereseaza decat propria noastra persoana , pe cel de langa noi il vedem din ce in ce mai putin.Apelam la Dumnezeu doar pentru ajutor,in schimb nu dam nimic,fiindca uitam. ..... Deci , personal nu vad nimic bun..

#10 Gabriel_S

  Admin

 • Administrators
 • 26.018 posturi

Postat 21 aprilie 2012 - 09:33

Fara Dumnezeu si fara o relatie adevarata cu El, intr-adevar NU MAI EXISTA nici o perspectiva pentru aceasta planeta si locuitorii ei.
Ar trebui sa fim intelepti si cat se poate de constienti de acest fapt.Fișier atașat  afisul-care-te-pune-pe-ganduri-piramida-capitalismului-asa-cum-era-vazuta-in-1911-141570.jpg (391,58K)
descărcări: 5
Ar putea cineva sa fie atat de visator incat sa creada ca aceasta piramida a societatii, ar putea fi schimbata in structura ei astfel ca cei plasati acum la diferite nivele sociale sa se alinieze pe un singur nivel cat de cat egali?
Nu le stiu pe toate !!!

#11 o_ea

  Membru avansat

 • Members
 • 6.310 posturi

Postat 22 aprilie 2012 - 05:54

Nu suntem identici, Gabi. Ca atare nu avem cum sa fim egali.

#12 clau

  Membru avansat

 • Members
 • 4.663 posturi

Postat 22 aprilie 2012 - 08:39

Egali nu suntem decat in fata mortii.

#13 Guest_Daniana_*

 • Guests

Postat 23 aprilie 2012 - 06:36

Ultima sansa a omului: TREZIREA!

Politicienii lumii, cunoscuti in literatura crestina ca stapanitorii, ar trebui sa intre negresit in stare de alarma, pentru ca ei conduc o omenire, deja bolnava, virusata de opozantii ordinii naturale prin ignoranta si abuz, prin lacomie maladiva si sete nestavilita de putere. Salbaticia si lipsa totala de preocupare pentru ecosistem au condus la o filosofie de viata decupata, parca din Sodoma si Gomora. Astazi, planeta este agresata intr-un mod care nu poate continua, si istoria ne furnizeaza, de mult lectii de viata, insa suntem prea captivi propriului ego ca sa le intelegem. Consumarea aberanta a resurselor naturale, poluarea atmosferei cu tot felul de gaze toxice, perturbarea echilibrelor sociale, infometarea populatiei, imbolnavirea omului de catre om prin comercializarea de produse si derivate chimice, droguri de sinteza, aditivi alimentari, razboaiele, manipularea, dominarea, exterminarea, toate astea sunt opera omului impotriva naturalului si a naturii sale divine. Goliti de spiritualitate, am devenit cele mai periculoase animale de pe pamant...si asta ar trebui sa ne dea de gandit. Cand dinozaurilor nu li se mai putea opune nimeni, cand intreaga planeta gemea sub lacomia lor nesfarsita, Cosmosul a hotarat sa schimbe paradigma in cateva clipe. Daca omenirii i-au trebuit milenii pentru a se defini si descoperii, distrugerii ii este necesara o secunda fatidica. Omului, ca si guvernator planetar, ii revine responsabilitatea protejarii si perpetuarii vietii. Oare astazi, cei care ne conduc sunt constienti ca in lipsa unei profunde schimbari de paradigma, Terra mai are resurse pentru noi doar 80-100 de ani?
Publicat de Oreste Teodorescu

#14 monica

  Membru avansat

 • Members
 • 5.651 posturi

Postat 24 aprilie 2012 - 11:20

vai, am deschis topicul fara sa imi amintesc ca are poza aia asa ... la inceput... si... am avut iar un soc... ca de obicei cand deschid topicul asta. cred ca gabi ar face bine sa mai adauge, sa se umple prima pag sa pot si eu deschide pag 2 ca altfel..... :emoticon-0101-sadsmile:
sunt si raman....monica!

#15 Guest_Daniana_*

 • Guests

Postat 25 aprilie 2012 - 12:27

[post=''][/post]

#16 clau

  Membru avansat

 • Members
 • 4.663 posturi

Postat 26 aprilie 2012 - 05:07

Face el cum face rața
Și e caraghios
Dar ce cârduri mari de rațe
Trec în sus și-n jos......................#17 Guest_SPECTRU_*

 • Guests

Postat 28 aprilie 2012 - 06:45

Vezi postclaucristi, pe 22 aprilie 2012 - 08:39 , a spus:

Egali nu suntem decat in fata mortii.

__________________________
Te inseli! In fata mortii suntem total diferiti, dupa cum a trait fiecare, poate la nastere suntem egali cu toti.

#18 Guest_SPECTRU_*

 • Guests

Postat 28 aprilie 2012 - 06:54

Cand avem votul in mana pe care ne dorim sa fie implinitorul pentru urmatorii patru ani a dorintelor noastre mature si cat mai bine gandite despre cine merita si cine nu sa ne conduca soarta noastra ca cetatean cu drepturi morale si civile din acel spatiu geografic, atunci sa avem atitudine si minte, nu mai trebuie "bagatelizat" actul de vointa in a ne depune votul, nu mai trebuie sa lipsim de la vot, tocmai pentru a nu lasa posibilitatea ca electoratul sa fie format doar din cei care primesc pomana o galeata, un peste, in kg. de faina...etc.

#19 clau

  Membru avansat

 • Members
 • 4.663 posturi

Postat 28 aprilie 2012 - 07:58

Vezi postSPECTRU, pe 28 aprilie 2012 - 06:45 , a spus:

Vezi postclaucristi, pe 22 aprilie 2012 - 08:39 , a spus:

Egali nu suntem decat in fata mortii.

__________________________
Te inseli! In fata mortii suntem total diferiti, dupa cum a trait fiecare, poate la nastere suntem egali cu toti.

Cine se inseala prima...sa o anunte pe cealalta, batem palma? :emoticon-0100-smile:
Iar la nastere, daca am fi egali, am porni de la conditii egale.

#20 Guest_SPECTRU_*

 • Guests

Postat 28 aprilie 2012 - 09:32

Daca in fata mortii am avea capacitatea de a ne vedea " sacul de pacate" ce mi l- am umplut singuri pe parcursul vietii, atunci am realiza ca unii au fost mai "colectionari" decat altii si au venit cam degeaba pe aici unde nu am fost trimisi sa ne ocupam viata numai cu fapte si ganduri bune.

1 utilizatori citesc acest topic

0 membrii, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi